ΑΡΗΣ

Ρουίς: "Έτοιμος να επιστρέψω στα γκολ"

Ρουίς: "Έτοιμος να επιστρέψω στα γκολ"
INTIME SPORTS

Για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διεθνής επιθετικός από την Γουατεμάλα επιθετικός του Άρη, Κάρλος Ρουίς.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε τόσο στις πρόσφατες υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα όσο και στο ντέρμπι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς δεν έκρυψε πως το περιμένει αλλά και το να επιστρέψει και πάλι στα γκολ.

Αρχικά, ο 32χρονος επιθετικός του Άρη στάθηκε στην παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, σημειώνοντας: " Ο αρχικός στόχος της Εθνικής μου ομάδας επετεύχθη και πήραμε την πρόκριση στο Κόπα Ντε Όρο.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι και πάλι στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα μου», και αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι που πραγματοποίησε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ταξίδια κουράζουν, αλλά εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Έχω 90λεπτα στα πόδια μου και έτοιμος, όποτε κληθώ από τον προπονητή μου, να προσφέρω στην ομάδα".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής (30/01, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τόνισε: " Θα είναι ένα παιχνίδι, που το περιμένω σα γιορτή και ελπίζω να το συνδυάσουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Δε βρίσκω το λόγο για να μη νικήσουμε, εξάλλου το κάναμε και εκτός έδρας. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Επομένως, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Θα είναι ένα ματς, στο οποίο θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μία μαχητική ομάδα που παλεύει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς, νομίζω ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο".

Για το πρόσωπο της ομάδας του Άρη στο ελληνικό Πρωτάθλημα της Super League και για το ότι δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα επεσήμανε: " Είναι μία δύσκολη και άβολη κατάσταση και έχουμε επίγνωση αυτής. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρίσκεται ψηλά.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από αυτό το αρνητικό σερί και μάλιστα η αντεπίθεσή μας πρέπει να ξεκινήσει από τώρα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη την Κυριακή, γιατί έχουμε την υποχρέωση να ανταμείψουμε τη Διοίκηση και τον κόσμο που μας εμπιστεύεται".

Ερωτηθείς αν θα ήθελε ο ίδιος να επιστρέψει σκοράροντας, απάντησε χαρακτηριστικά: " Ελπίζω να επανέλθω στα γκολ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Είμαι έτοιμος και θέλω να επιστρέψω, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα", και κατέληξε: " Μετά από άσχημα αποτελέσματα, είναι δύσκολο να ζητάς από τον κόσμο. Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ