ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ, Γκιγκς και Φαν Πέρσι στο Sport24.gr

Ρούνεϊ, Γκιγκς και Φαν Πέρσι στο Sport24.gr

Γουέιν Ρούνεϊ, Ράιαν Γκιγκς και Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δηλώνουν στο Sport24.gr... πεινασμένοι για τον τίτλο της Premier League και έτοιμοι να επαναλάβουν τον άθλο του 1999 με την κατάκτηση του τρεμπλ. Διαβάστε ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μάχη των τίτλων

Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς το πείσμα των παικτών της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, μετά την περσινή απώλεια στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να το λένε οι πρωταγωνιστές των "Κόκκινων Διαβόλων".

Γουέιν Ρούνεϊ, Ράιαν Γκιγκς και ο νεοαποκτηθέντας Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δηλώνουν στο Sport24.gr έτοιμοι να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League κι όχι μόνο αφού τονίζουν πως θέλουν να κατακτήσουν όποιον τίτλο βρεθεί στο διάβα τους.

Μέσω της bwin , της μεγαλύτερης onlineπλατφόρμαςαθλητικού στοιχήματος πουανήκειστηνεταιρεία bwin .party, το Sport24.gr είχε την ευκαιρία να ρωτήσει τους τρεις αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος από την Μάντσεστερ Σίτι, τους στόχους τη φετινή σεζόν και τα πλεονεκτήματα της ManUtd έναντι των αντιπάλων της.

Όλοι συμφωνούν πως η Γιουνάιτεντ θέλει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά να πάρει τον φετινό τίτλο στο νησί και ο μεγάλος τους στόχος είναι να πετύχουν ότι και το 1999 με το μυθικό τρεμπλ! Απολαύστε τα μεγάλα όπλα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που έρχονται στις ελληνικές οθόνες μέσα από το Sport24.gr και με την βοήθεια της bwin , επίσημου εταίρου online gamingκαι στοιχηματισμού της Manchester United.

Ρούνεϊ, Γκιγκς και Φαν Πέρσι στο Sport24.gr

Πέρσι χάσατε τον τίτλο την τελευταία στιγμή από την Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει στην κορυφή της Premier League φέτος;

Γουέιν Ρούνεϊ: Ήταν ατυχές το γεγονός πως την προηγούμενη σεζόν χάσαμε τον τίτλο στη διαφορά των γκολ αφού φτάσαμε τόσο κοντά στην κατάκτηση. Δεν πιστεύω ότι μπορούσε να προβλέψει κανείς αυτό που συνέβη. Φέτος έχουμε κάνει μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα και υπάρχει πάντα η αποφασιστικότητα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όσο μένουμε συγκεντρωμένοι και παίζουμε καλά, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ράιαν Γκιγκς: Δεν ήταν ευχάριστο το συναίσθημα όταν χάσαμε τον τίτλο την περασμένη σεζόν. Ποτέ δεν είναι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το χάσαμε, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο να το δεχθούμε. Είμαι σίγουρος πως αν φέτος καταβάλουμε την ίδια προσπάθεια και έχουμε λίγη τύχη, τότε θα πάμε ένα βήμα παραπάνω.

Μία τέτοια κατάσταση μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο “πεινασμένο”

Ρόμπιν Φαν Πέρσι: Φυσικά και γνωρίζω τι έγινε πέρσι. Έχασαν τον τίτλο στο τελευταίο λεπτό κάτι που ήταν πολύ σκληρό, αλλά από αυτό μπορεί να βγει κάτι καλό. Μία τέτοια κατάσταση μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο “πεινασμένο”, να θες κάτι ακόμα περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι μία πολύ σημαντική πτυχή του αθλήματος: Πόσο “πεινασμένος” είσαι; Θα δώσεις τα πάντα γι αυτόν τον τίτλο; Είμαι σίγουρος πως όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος μετά από αυτό που συνέβη πέρυσι, όλοι θα έχουν ένα παραπάνω λόγο να στεφθούν πρωταθλητές.

Manchester United's Ryan Giggs (R) celebrates after scoring during their English Premier League soccer match against Norwich City at Carrow Road in Norwich, south-east England, February 26, 2012.   REUTERS/Darren Staples   (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS
Manchester United's Ryan Giggs (R) celebrates after scoring during their English Premier League soccer match against Norwich City at Carrow Road in Norwich, south-east England, February 26, 2012. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS REUTERS

Αυτή η σεζόν φαίνεται να είναι μία από τις δυσκολότερες των τελευταίων ετών στην Premier League. Ποιες ομάδες πιστεύεις πως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα του πρωταθλήματος;

Γουέιν Ρούνεϊ: Πάντα περιμένεις από τους μεγάλους συλλόγους να κονταροχτυπηθούν. Η Τσέλσι είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή αλλά κι εμείς είμαστε πολύ κοντά. Φυσικά η Σίτι θα θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και η Τότεναμ που πήγε πολύ καλά πέρσι θα θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα φέτος.

Μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ έχετε δύο νίκες σε δύο αγώνες. Πιστεύεις πως είχατε καλή κλήρωση στους ομίλους και θα προκριθείτε στην επόμενη φάση;

Γουέιν Ρούνεϊ: Δεν πιστεύω πως υπάρχει εύκολη κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το σημαντικό για εμάς είναι να περάσουμε από την φάση των ομίλων στα νοκ άουτ παιχνίδια. Είμαστε σε καλή θέση αυτή τη στιγμή και αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Μπράγκα θα είμαστε σε εξαιρετική θέση.

Μάθαμε από αυτά που συνέβησαν την περασμένη σεζόν και φέτος θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά

Ράιαν Γκιγκς: Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Μάθαμε από αυτά που συνέβησαν την περασμένη σεζόν και φέτος θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά.

Manchester United's English forward Wayne Rooney (R) celebrates with Manchester United's Dutch forward Robin van Persie after Persie scored during the Champions League Group H football match CFR Cluj vs Manchester United in Cluj Napoca, Romania on October 2, 2012.  AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU        (Photo credit should read DANIEL MIHAILESCU/AFP/GettyImages)
Manchester United's English forward Wayne Rooney (R) celebrates with Manchester United's Dutch forward Robin van Persie after Persie scored during the Champions League Group H football match CFR Cluj vs Manchester United in Cluj Napoca, Romania on October 2, 2012. AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU (Photo credit should read DANIEL MIHAILESCU/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Είναι δυνατόν για την Μάντσεστερ να κερδίσει τόσο τον τίτλο στην Premier League όσο και αυτόν του Τσάμπιονς Λιγκ;

Γουέιν Ρούνεϊ: Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Ράιαν Γκιγκς: Αυτός είναι ο στόχος μας. Ξέρουμε πως έχουμε τους παίκτες και την εμπειρία για να το πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε παραγωγικοί και στις δύο διοργανώσεις.

Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε

Ρόμπιν Φαν Πέρσι: Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναπνέει για το ποδόσφαιρο και αυτός ο σύλλογος υπάρχει για να κερδίζει.

Ρούνεϊ, Γκιγκς και Φαν Πέρσι στο Sport24.gr
Σκόουλς Γκιγκς Φέρντιναντ © AFP/GETTY IMAGES

Ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν;

Γουέιν Ρούνεϊ: Έχουμε κερδίσει τους περισσότερους τίτλους από όλους τους αντιπάλους μας και ξέρουμε τι χρειάζεται για να το πετύχουμε. Νομίζω πως έχοντας παίκτες όπως ο Γκιγκς κι ο Σκόουλς, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στο να παίζουν και να κερδίζουν διοργανώσεις μας δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα.

Ράιαν Γκιγκς: Πιστεύω πως το γεγονός πως φτάσαμε τόσο κοντά πέρυσι στην κατάκτηση του τίτλου μας κάνει να το θέλουμε ακόμα περισσότερο φέτος. Ειδικά για τους νέους παίκτες για τους οποίους θα είναι ο πρώτος τους τίτλος. Νομίζω πως όλα αυτά μας κάνουν να το θέλουμε ακόμα περισσότερο φέτος. Σαν παίκτης είναι πολύ απογοητευτικό να χάνεις έναν τίτλο στην διαφορά των γκολ και κανείς από εμάς δεν θέλει να νιώσει κάτι παρόμοιο φέτος.

Είμαστε όλοι εδώ με ένα στόχο: να στεφθούμε πρωταθλητές

Ρόμπιν Φαν Πέρσι: Είμαστε όλοι εδώ με ένα στόχο: να στεφθούμε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν. Είμαι στην ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα αλλά έχω παρατηρήσει πως όλοι δουλεύουν μαζί, και αυτό είναι ζωτικής σημασίας αν θέλεις να πετύχεις πράγματα. Είμαστε όλοι μαζί και θα χρειαστούμε κάθε παίκτη σε αυτή την προσπάθεια. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχουμε μεγάλα πράγματα και ελπίζουμε να καταφέρουμε να το κάνουμε.

Ευχαριστούμε την bwin , επίσημοεταίρο online gamingκαι στοιχηματισμού της Manchester United.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ