ΑΓΓΛΙΑ

Ροζ σκάνδαλα που άφησαν εποχή

Ροζ σκάνδαλα που άφησαν εποχή
Γιορκ

Τα πέντε πιο "πικάντικα" σεξουαλικά σκάνδαλα

Tο "Shame on you" που άκουσαν, τους τσάκισε αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Τα σεξουαλικά σκάνδαλα ανέκαθεν αποτελούσαν το αίμα για να τα αδηφάγα βαμπίρ των αγγλικών ταμπλόιντ. Το SPORT 24 καταγράφει τις πέντε πιο ντροπιαστικές ιστορίες σε ροζ φόντο.

ΠΟΙΟΙ: Ντουάιτ Γιορκ και Μαρκ Μπόσνιτς

ΠΟΥ: Στο σπίτι του Γιορκ

ΠΟΤΕ: 1998







Σεξουαλικό όργιο με πρωταγωνιστές τους άσους της Πρέμιερσιπ, Ντουάιτ Γιορκ και Μαρκ Μπόσνιτς. Αμφότεροι βιντεοσκόπησαν κρυφά τις περιπτύξεις τους με τέσσερις παρτενέρ, όμως ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το μοιραίο λάθος να ξεφορτωθεί την κασέτα στον κάδο απορριμάτων. Το video έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δελτία.

ΠΟΙΟΙ: Ρίο Φέρντιναντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Κίερον Ντάιερ
ΠΟΥ: Αγία Νάπα (Κύπρος)

ΠΟΤΕ: 2000






Πριν γνωρίσουν μεγάλη δημοσιότητα οι τρεις φίλοι απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Αγία Νάπα. Εκεί κατέγραφαν τις προσωπικές τους στιγμές, ενώ σχεδόν κάθε βράδυ ήταν μεθυσμένοι. Πάντως ποτέ δεν παραδέχθηκαν ότι τα videos ήταν κρυφά. Ο Φέρντιναντ αρχετά χρόνια μετά εμφανίστηκε μετανιωμένος. "Το video ήταν λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι έβλαψε κανέναν. Ήμασταν μικροί τότε".

ΠΟΙΟΙ: Σταν Κόλιμορ
ΠΟΥ: Πάρκινγκ αυτοκινήτων

ΠΟΤΕ: 2004





Το βίτσιο του μετέπειτα παρτενέρ της Σάρον Στόουν στο "Βασικό Ένστικτο ΙΙ" ήταν να παρακολουθεί "παράνομα" ζευγάρια εν ώρα δράσης. Ο ηδονοβλεψίας και παραλίγο παίκτης του Παναθηναϊκού, έπεσε στην παγίδα της "Sun" και ζήτησε να συνοδέψει ένα ζευγάρι σε δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του. Τελικά αφού διαπομπεύτηκε από την αγγλική τηλεόραση κατέληξε σε κλινική υποφέροντας από κατάθλιψη.

ΠΟΙΟΙ: Σβεν Γκόραν Έρικσον, Φαρία Άλαμ και Μαρκ Πάλιος
ΠΟΥ: Πίσω από την πλάτη της Νάνσι Ντελ'Όλιο

ΠΟΤΕ: 2004





Το "Svengate" ώθησε στα άκρα τις σχέσεις του Σβεν Γκόραν Έρικσον με την αγγλική ομοσπονδία. Ο Σουηδός τεχνικός εκτέθηκε ανεπανόρθωτα όταν βρέθηκε να έχει παράνομο δεσμό με την σέξι γραμματέα της ομοσπονδίας, Φαρία Άλαμ κάτι που ασφαλώς δεν γνώριζε η σύντροφος του Νάνσι Ντελ'Όλιο. Η Άλαμ παράλληλα έπαιζε σε διπλό ταμπλό αφού είχε αποπλανήσει και τον εκτελεστικό διευθυντή, Μαρκ Πάλιος με συνέπεια ο τελευταίος να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του.

ΠΟΙΟΙ: Μπεν Άλνγουικ, Λίαμ Λόρενς, και Κρις Μπράουν
ΠΟΥ: Σε άγνωστο σπίτι

ΠΟΤΕ: 2006





Σε περίοπτη λίστα στα πιο μεγάλα ροζ σκάνδαλα μπήκε το όνομα των τριών ποδοσφαιριστών της Σάντερλαντ. Ο 19χρονος γκολκίπερ Μπεν Άλνγουικ, ο 24χρονος μέσος Λίαμ Λόρενς αλλά και ο 21χρονος επιθετικός Κρις Μπράουν βρέθηκαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού το αμαρτωλό video διάρκειας εφτά λεπτών με μία αχόρταγη Αγγλίδα έφτασε στα γραφεία των αγγλικών σκανδαλοθηρικών εντύπων αλλά και στο διαδίκτυο.

Πηγή: "Sun"














TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ