ΑΓΓΛΙΑ

Ροζ σκάνδαλο με Παβλιουτσένκο!

Ροζ σκάνδαλο με Παβλιουτσένκο!
Παβλιουτσένκο-Τότεναμ

Ο παντρεμένος Ρ.Παβλιουτσένκο "συνελήφθη" να μεθάει σε μπαρ της Μόσχας, παρέα δύο ξανθιές κοπέλες (pics)!

Και αυτό γιατί ρωσική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τον Ρώσο στράικερ να χορεύει σε νυχτερινό κέντρο της Μόσχας, έχοντας για παρέα δύο ξανθιές αιθέριες υπάρξεις, με το συγκεκριμένο περιστατικό να λαμβάνει χώρα δύο ημέρες πριν το ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ουαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, και φυσικά χωρίς να γνωρίζει τίποτα η... γυναίκα του παίκτη!
Το ρεπορτάζ των ρωσικών ΜΜΕ αναφέρει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αρκούδας", Γκους Χίντινκ, είχε μία "σκληρή ιδιωτική συνομιλία" με τους παίκτες που έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο, ενώ η μητέρα του Παβλιουτσένκο αρνήθηκε το γεγονός πως ο γιος της κάνει κακή ζωή έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

"Ξέρω τον γιο μου και ένα ποτήρι μπίρα μία φορά το χρόνο, είναι το μόνο που επιτρέπω στον εαυτό του. Δεν τον έχω δει ποτέ να μεθά.

Ακόμα και όταν έρχεται να μας δει στο Κράσνονταρ στη Νότια Ρωσία και κάνουμε για αυτόν ένα μεγάλο πάρτι, όπου προσκαλούμε όλους τους συγγενείς, φίλους και γείτονες, ο Ρόμαν δεν βάζει στο στόμα του γουλιά αλκοόλ", τόνισε χαρακτηριστικά, όμως ο Παβλιουτσένκο από την πλευρά του παραδέχτηκε πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ εκείνο το βράδυ.

"Το χειρότερο για μένα ήταν την βραδιά του γάμου μου. Ήπια τόσο πολύ που παραλίγο να πέσω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου.

Ήταν το ίδιο που έπαθα και όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν, ήπια τόσο πολύ που ήμουν σαν χαμένος. Οι άλλοι παίκτες έπρεπε να έρθουν και να με προσέξουν".
















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ