ΡΟΜΑ

Ροζέλα Σένσι για Λίνα Σουλούκου: "Έζησα υπό προστασία και δεν το εύχομαι σε κανέναν, εκφράζω την αλληλεγγύη μου στην CEO της Ρόμα"

AS Roma's newly signed striker Marco Borriello, left, and AS Roma President Rosella Sensi meets the media during his official presentation at Rome's team headquarters in Rome,Thursday, Sept. 2, 2010. (AP Photo/Pier Paolo Cito)
AS Roma's newly signed striker Marco Borriello, left, and AS Roma President Rosella Sensi meets the media during his official presentation at Rome's team headquarters in Rome,Thursday, Sept. 2, 2010. (AP Photo/Pier Paolo Cito) @2010 PIER PAOLO CITO/AP IMAGES

Η αποκάλυψη πως η Λίνα Σουλούκου τέθηκε υπό αστυνομική προστασία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από από οπαδούς της Ρόμα σόκαρε την Ροζέλα Σένσι, με την άλλοτε πρόεδρο των τζαλορόσι να της στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης μέσω Instagram.

Η κατάσταση στην Ρόμα μοιάζει με... ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί λόγω της απόλυσης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει το Σάββατο (21/9) πως η CEO της ομάδας, Λίνα Σουλούκου, έχει τεθεί -μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της- υπό αστυνομική προστασία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από οπαδούς των τζαλορόσι.

Η είδηση αυτή ευαισθητοποίησε την Ροζέλα Σένσι, με την άλλοτε πρόεδρο των λύκων (από το 2008 μέχρι το 2011), η οποία έχει κερδίσει την καθολική αγάπη του κόσμου της ομάδας, να απευθύνει μήνυμα συμπαράστασης στην Λίνα Σουλούκου με μήνυμα που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram.

"Η διαμαρτυρία είναι νόμιμη, όπως η κριτική και η διαφωνία. Η βία δεν είναι ΠΟΤΕ, δεν ανήκει στους υπέροχους θαυμαστές μας αλλά μόνο σε μερικά σάπια μυαλά.

Ξέρω καλά αυτή την αίσθηση του φόβου, θυμάμαι τις πέτρες που πέταξαν προς το σπίτι μου με την κόρη μου που ήταν μόλις 25 ημερών.

Έζησα υπό αστυνομική προστασία και δεν εύχομαι σε κανέναν να υποστεί αυτή την αίσθηση απογοήτευσης. Για αυτό εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου προς την διευθύνουσα σύμβουλο της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου.

Ελπίζω αλλά και είμαι σίγουρη ότι οι διαμαρτυρίες θα παραμείνουν πολιτισμένες και ποτέ δεν θα επικεντρωθούν στην ιδιωτική ζωή ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και χωρίς φόβο", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ