ΠΑΟΚ

Ρύθμιση χρεών & αδειοδότηση στην ημερησία διάταξη

Ρύθμιση χρεών & αδειοδότηση στην ημερησία διάταξη
INTIME SPORTS

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναμένεται να ανοίξει άμεσα τους δύο "καυτούς" για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ φακέλους, κάτι που ενδεχομένως θα μεταθέσει τη δική του συνέντευξη Τύπου πιο πίσω χρονικά.

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήκωσε μανίκια από την πρώτη μέρα που ανέλαβε και δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει θέματα που εδώ και καιρό "καίνε" τους "ασπρόμαυρους".

Ζητήματα, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του συλλόγου προς το Δημόσιο, αλλά κι εκείνο της αδειοδότησης από την UEFA εν όψει της ερχόμενης σεζόν, που προϋποθέτει να συμμαζευτεί το άνοιγμα που υπάρχει.

Ως εκ τούτου, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, όπως λένε οι πληροφορίες, σκέφτεται σοβαρά να... μετακομίσει για κάποιες μέρες στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει τα δύο πολύ σημαντικά αυτά θέματα για τον "Δικέφαλο".

Για το θέμα των χρεών, μαζί με τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημήτρη Σαχπατζίδη αναμένεται να έχουν επαφή με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και πιθανότατα με τον υφυπουργό, Παντελή Οικονόμου, ενώ για το ζήτημα της αδειοδότησης θα έχει επαφές με στελέχη της UEFA.

Αυτός είναι και ο λόγος που -κατά πάσα πιθανότητα- οι δύο συνεντεύξεις Τύπου, που έχουν προγραμματιστεί για το διοικητικό και το αγωνιστικό τμήμα, θα μετατεθούν για την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ, με πιθανότερο το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που ενδεχομένως θα αποφασιστεί οριστικά την Τρίτη (22/11).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ