ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι"

Σα Πίντο: "Να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι"
INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να κλείσει τα κενά και άφησε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Ατρόμητος ήρθε με σκοπό να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να κλείσει τα κενά και άφησε το τριφύλλι να κάνει το παιχνίδι της. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Ήρθαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα κενά στην άμυνα μας και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπτυχθεί. Δεν τα καταφέραμε όμως. Είχαμε ένα πρόβλημα με το αυτογκόλ που δεχτήκαμε. Ουσιαστικά είχαμε μερικές απουσίες ενώ δεχτήκαμε και πολλές κάρτες.

Κόντρα σε μια ομάδα δυνατή και με γερή έδρα ξέραμε ότι θα παίξουμε στα ίσια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα κοιτάμε να είμαστε δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι και να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες μείναμε πίσω με το αυτογκόλ και ξαφνιαστήκαμε. Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να αλλάξουμε την τακτική μας για αυτό και έγινε η αλλαγή.

Θέλαμε να είμαστε ποιο πιεστικοί και να είμαστε καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Αυξήσαμε την πίεση, πήραμε το κέντρο και δείξαμε ότι θέλουμε να έχουμε λίγη εμπειρία ακόμα γιατί ποιότητα έχουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε καλύτερο είναι το επιθετικό κομμάτι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ