ΑΕΚ

Σάχα: "Εξαρτάται από τη διοίκηση"

Σάχα: "Εξαρτάται από τη διοίκηση"
Σάχα

Ο Σεμπάστιαν Σάχα δήλωσε ότι η παραμονή στην ΑΕΚ εξαρτάται από τη διοίκηση της ΠΑΕ

Ο Αργεντινός στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια που έφερε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά: " Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε όλοι μαζί σαν ομαδα και πήραμε το αποτέλεσμα.Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που ακολουθεί. Ξεκινήσαμε με μειονέκτημα στα πλέι οφ και σκεφτόμαστε το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Όταν θα έρθει η ώρα θα σκεφτουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Όσον αφορά το ζήτημα της παραμονής του, τόνισε χαρακτηριστικά: " Αυτό που θέλω είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να κάνω πολύ καλά παιχνίδια στα πλέι οφ. Όταν με είχατε ρωτήσει πριν απο μερικούς μήνες είχα πει ότι θέλω να μείνω, αλλά τώρα αυτό εξαρτάται από την διοίκηση".

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είπε αρχικά: " Είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος στους αγώνες που έχουμε δώσει κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγώνες, είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά υπάρχουν τα περιθώρια για κάτι καλό".

Για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του απέναντι στην Ένωση, υπογράμμισε: " Δεν θεωρώ ότι δεν παιξαμε καλό ποδόσφαριο, απλά δεν σκοράραμε. Ωστόσο και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά με ικανοποιεί ότι παίξαμε με την καρδιά μας".

Τέλος για το αν η κούραση παίζει σημαντικό ρόλο στα πλέι οφ, απάντησε: " Μετά από μια σεζόν με 30 αγώνες και τα παιχνίδια πλέον να είναι κάθε τρεις ημέρες έιναι είναι λογικό να υπάρχει κούραση αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς αλλά τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Παναθηναϊκό και την Λάρισα".

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος Λίνο είπε πως: " Για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα μας δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Πλέον βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε στην Αθήνα τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι".

" Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ που υπερέβαλλαν εαυτό", ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο, που στην συνέχεια έκανε κάλεσμα στον κόσμο της "Ένωσης" να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη.

" Ο κόσμος της ΑΕΚ να γεμίσει το γήπεδο την Τετάρτη γιατί αξίζουν συγχαρητήρια αυτοί οι παίκτες", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Τούμπας από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας: " Ένα πολύ μεγάλο μπράβο όμως αξίζει και στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την συγκλονιστική ατμόσφαιρα".
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ