EUROPA LEAGUE

Σάχα: "Ευτυχώς δεν έκοψα τα νύχια μου"

Σάχα: "Ευτυχώς δεν έκοψα τα νύχια μου"
Οι τρεις του Καράμπελα

Ο Σάχα σχολίασε με χιούμορ την απόκρουση του λέγοντας "ευτυχώς που ξέχασα να κόψω τα νύχια μου"

" Είναι μεγάλη πρόκριση. Τα πόδια λύθηκαν μετά το πρώτο γκολ. Παίξαμε καλά βγήκαν οι συνδυασμοί και πετύχαμε τρία υπέροχα γκολ", τόνισε αρχικά ο νεαποκτηθείς άσος της ΑΕΚ που συνέχισε: " Την Κυριακή ξεκινάει όμως το πρωτάθλημα και από απόψε το βράδυ ξεχνάμε αυτό το ματς".

Από την πλευρά του ο Ζεράλδο Άλβες είπε: " Το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό για την πρόκριση. Από την αρχή ξεκινήσαμε καλά και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Πραγματικά τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ ελευθερωθήκαμε και στη συνέχεια ήρθανε και τα άλλα τέρματα. Πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής έχει περιθώρια βελτίωσης. Παίξαμε με πολύ ποιότητα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση".

Ο Σκόκο από την πλευρά του δήλωσε: " Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντική η απόκρουση του Σάχα όπως εξίσου σημαντικά ήταν και τα γκολ. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ αλλά δεν ερχόταν. Ξέραμε επίσης ότι μόλις έμπαινε θα ερχόντουσαν και τα υπόλοιπα.".

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Ένωσης, Σεμπάστιαν Σάχα είπε με αρκετή δόση χιούμορ: " Ευτυχώς που δεν έκοψα τα νύχια μου" προκαλώντας τα γέλια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πετύχαμε. Τη χρειαζόταν ο κόσμος. Είμαι ικανοποιημένος από τη δική μου απόδοση, αλλά και τη στήριξη που μου έδειξε ο κόσμος" τόνισε ο Αραούχο που περιμένει να περάσει η ώρα για να... τηλεφωνήσει στη γυναίκα του.

"Κρατάω πάντα τη φανέλα από το πρώτο παιχνίδι που παίζω με μια ομάδα για τον πατέρα μου"πρόσθεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, που απάντησε σε ερωτήσεις λέγοντας: "αν εκπληρώνουμε στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο προπονητής θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Είμαι όλοι αγχωμένοι. Μέχρι το πρώτο γκολ είχαμε στρες, αλλά μετά το γκολ ανέβηκε πολύ η ποιότητα του παιχνιδιού μας".









TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ