ΑΕΚ

Σάχα: "Νίκη για τον κόσμο μας"

Σάχα: "Νίκη για τον κόσμο μας"
σάχα

Νίκη για τον κόσμο της ΑΕΚ θέλει σήμερα ο Σεμπαστιάν Σάχα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Σάχα μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Novasports1 εξέφρασε την γνώμη του ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκανε με τον Ολυμπιακό για να φτάσει στο "τρίποντο".
" Στην ήττα με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι κάναμε μεγάλο παιχνίδι και αν επαναλάβουμε την εμφάνιση αυτή εναντίον του Παναθηναϊκού, έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Θα ήμουν πολύ ανυπόμονος αν περνούσαν τα χρόνια χωρίς η ομάδα μου να πάρει τίτλους. Η ΑΕΚ έχει περάσει δύσκολες περιόδους, για διάφορους λόγους και δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει έναν τίτλο. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα γίνει αφού δουλεύουμε αρκετά για να μπορέσουμε να βάλουμε τέλος σε αυτό το αρνητικό της ομάδας",

τόνισε ο Σάχα.

Ταχτσίδης: "Το ντέρμπι θα κριθεί στην καρδιά"

Tην γνώμη του για τον ματς με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, δηλώνοντας ότι το ντέρμπι θα κριθεί στην θέληση των δύο ομάδων για τη νίκη.

" Πιστεύω ότι το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποιος έχει καρδιά και πάθος θα το κερδίσει. Στην ΑΕΚ φέτος έχουμε δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε καλό ρόστερ και πολλούς καλούς παίκτες σε αυτό. Στο τέλος της σεζόν πιστεύω ότι θα χαρούμε όλοι".

Νοκ άουτ και ο Ενσαλίβα

Και όμως ο Ζεράλντο Άλβες δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο λόγος για τον Ταμαντανί Ενσαλίβα που όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη την Παρασκευή "κληρονόμησε" διάταση στους προσαγωγούς και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του στην δράση υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες, που σημαίνει ότι ο Καναδός μέσος δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, σίγουρα για τα παιχνίδια με Γιάννινα, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και με την Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.












TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ