ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σαγανόφσκι:"Είχα πρόταση και από Λάρισα"

Σαγανόφσκι:"Είχα πρόταση και από Λάρισα"
Σαγκανόφσκι

Ο Μάρεκ Σαγανόφσκι αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση και από την ΑΕΛ αλλά δέχθηκε αυτή του Ατρόμητου

Ο Γιώργος Δώνης τον ήθελε πολύ στον Ατρόμητο και έκανε τα πάντα για να καταφέρει τελικά να αποσπάσει το "Ναι", του Μάρεκ Σαγανόφσκι.
Βέβαια στο κόλπο της απόκτησης του μπήκε και μια... πρώην, καθώς η ΑΕΛ κατέθεσε και αυτή πρόταση στον Πολωνό άσο της Σαουθάμπτον, η οποία τελικά δεν έγινε δεκτή από τον ποδοσφαιριστή.

" Κατάφερα να ξεφύγω από την δεύτερη ομάδα της Σαουθάμπτον. Αυτή η ομάδα το τελευταίο διάστημα με έκαψε αγωνιστικά. Τώρα όμως έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι πιο συχνά, κάτι το οποίο επιθυμώ. Άργησα να απαντήσω στον Ατρόμητο, γιατί έψαχνα τρόπο να λύσω την συνεργασία μου στην Αγγλία", είπε αρχικά ο Σαγανόφσκι σε Μέσα της πατρίδας του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε την πρόταση της Λάρισας, λέγοντας πως διάλεξε τον Ατρόμητο γιατί τον ήθελαν πιο πολύ οι άνθρωποι της ομάδας.

" Να πω ότι με ήθελε και η Λάρισα, αλλά η πρόταση του Ατρόμητου και ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας με έκανε να δεχθώ τελικά την πρόσκληση τους. Πριν έρθω μίλησα μάλιστα και με τον Ζεβλάκοφ, που μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα".











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ