ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σαγανόφσκι:"Στόχος μας η Ευρώπη"

Σαγανόφσκι:"Στόχος μας η Ευρώπη"
Σαγανόφσκι

Ο Μάρεκ Σαγανόφσκι μίλησε για την επιλογή του να έρθει στον Ατρόμητο λέγοντας θετικά και αρνητικά σχόλια

Ο Γιώργος Δώνης τον ήθελε πολύ στον Γενάρη και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του έκανε το χατίρι αποκτώντας τον.
Ο λόγος για τον Μάρεκ Σαγανόφσκι, που με δηλώσεις του σε πολωνικά Μέσα μίλησε για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο. Βέβαια τα όσα είπε δεν ήταν όλα θετικά, όμως η ειλικρίνεια του δείχνει πως είναι "'δίκαιος" χαρακτήρας.

Ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα;

"Γενικά είναι καλά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν ζεις σε πόλη. Η Αθήνα είναι καλή αν θες να κανονίσεις κάτι, δεν χρειάζεται να πας στο Λονδίνο π.χ. για μια δουλειά, όπως συνέβαινε στην Αγγλία. Αν θες να πας στην πρεσβεία της Πολωνίας, είναι δίπλα σου".

Για το ντεμπούτο του εναντίον του Πανιώνιου είπε:

" Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, το έμαθα λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης. Μου είπαν πως οι φίλαθλοι ήθελαν πολύ να κερδίσουμε, αφού είχαν... προηγούμενα από μια σεζόν που ο Ατρόμητος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία".

"Καμία σχέση η Ελλάδα με την Αγγλία"

Για το ποια είναι η γνώμη του για τους φίλους και το γήπεδο, ο Σαγανόφσκι δεν είπε και τα καλύτερα λόγια...

" Σίγουρα η σύγκριση με την Αγγλία είναι ατυχής. Στις κερκίδες ο κόσμος είναι πολύ ενεργός, κάτι για το οποίο σοκαρίστηκα. Με εξέπληξε! Το στάδιο είναι πολύ χειρότερο από αυτό της Σαουθάμπτον, όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα και πρέπει να την αποδειχθείς. Παρόλα αυτά η γνώμη μου είναι θετική".

Για το αν αισθάνεται "αστέρι" στον Ατρόμητο:

" Στην ηλικία μου είναι δύσκολο να αισθάνεσαι το αστέρι της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως νιώθω τον σεβασμό των ανθρώπων της ομάδας, λόγω του παρελθόντος μου. Πρέπει να παραδεχθώ ότι μου αρέσει.

Με περιποιήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια και τώρα πρέπει να τους δείξω ότι αξίζω αυτή την μεταχείριση".

"Στόχος μας η Ευρώπη"

Για τους στόχους του με τον Ατρόμητο είπε:

" Καταφέραμε να πλησιάσουμε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει παρόλα αυτά πίεση από την διοίκηση. Ο προπονητής μας, Γιώργος Δώνης, το είχε καταφέρει στο παρελθόν με την Λάρισα.

Παλεύουμε για την έξοδο μας στην Ευρώπη και μου αρέσει, αφού προτιμώ να αγωνίζομαι σε έναν σύλλογο που έχει φιλοδοξίες, παρά κάπου που κοιτάνε μόνο της άμυνα".































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ