ΙΝΤΕΡ

Σάκι: "Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ο Γκασπερίνι"

Σάκι: "Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ο Γκασπερίνι"

Ο σπουδαίος Ιταλός μάνατζερ Αρίγκο Σάκι, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του αβέβαιος για το αν ο νεοπροσληφθείς προπονητής της Ίντερ, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, θα καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στους "νερατζούρι".

Η σκέψεις του πρώην προπονητή της Μίλαν για το ποδόσφαιρο είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες στο χώρο, και συχνά καλείται να πει την απόψή του για τα τεκταινόμενα εντός κι εκτός Ιταλίας.

Αυτή τη φορά, ο Αρίγκο Σάκι κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του Μάσιμο Μοράτι να φέρει στο "Τζουζέπε Μεάτσα" τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, και παρουσιάστηκε αρκετά επιφυλακτικός

"Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να επιβάλει το ποδόσφαιρο που θέλει, αν θα έχει τη δυνατότητα να εκφράσει τον εαυτό του. Η δική του Τζένοα είχε εξαιρετική κίνηση μακριά απ ' τη μπάλα, και δεν ξέρω αν αυτό το στυλ ποδοσφαίρου που του αρέσει θα είναι βιώσιμο στην Ίντερ".

"Μάλλον τελικά θα προσαρμοστεί ο ίδιος στην ομάδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα βελτιώσει τις τακτικές του ιδέες ή θα μειώσει τις ικανότητές του", παρατήρησε ο Σάκι.

Ο Γκασπερίνι "έφτιαξε" το όνομά του όντας στον πάγκο της Τζένοα, όπου πέρασε μια θετικότατη τετραετία, εφαρμόζοντας ένα επιθετικό 3-4-3 που προσέφερε μπόλικο θέαμα στους φιλάθλους του "κάλτσιο". Πλέον, σε ηλικία 53 ετών, ο "Γκάσπερσον" έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μένει να αποδειχτεί αν θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών του Μάσιμο Μοράτι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ