ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Θέλω την Ρεάλ στον τελικό"

Οι Σαλάχ και Φαμπίνιο πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 3 Μαΐου 2022
Οι Σαλάχ και Φαμπίνιο πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 3 Μαΐου 2022 @2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τόνισε πως στόχος της Λίβερπουλ δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων μέσα στη σεζόν ενώ εξέφρασε την επιθυμία του οι κόκκινοι να βρουν απέναντί τους στον τελικό του Παρισιού την Ρεάλ.

Μετά από το 2-0 στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ πανηγύρισε τη νίκη και στο Θεράμικα απέναντι στην Βιγιαρεάλ (3-2) και έτσι πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, που θα λάβει χώρα στις 28 Μαΐου στο Παρίσι.

Εκεί, ένα από τα μεγάλα όπλα των κόκκινων στην προσπάθεια τους να κυριεύσουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη για έβδομη φορά στην ιστορία τους θα είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ να μην κρύβει μάλιστα την προτίμησή για το ποια εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Ρεάλ θα ήθελε να βρει απέναντί του.

"Θέλω την Ρεάλ στον τελικό. Μας νίκησαν ήδη μία φορά στον τελικό, οπότε ας ξαναπαίξουμε", σχολίασε ο Σαλάχ, κάνοντας αναφορά στον τελικό του 2018 που είχε λήξει άδοξα για αυτόν (τραυματίστηκε από ένα άγαρμπο μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος και αποχώρησε τραυματίας πριν το ημίωρο), για να προσθέσει:

"Είμαστε στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά σε πέντε χρόνια και όλοι είναι χαρούμενοι στα αποδυτήρια τώρα. Απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές και από την Τετάρτη συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τότεναμ.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα στο πρώτο μέρος αλλά στο ημίχρονο μάς μίλησε ο προπονητής και μιλήσαμε μεταξύ μας. Είμαστε τοπ ομάδα και ξέραμε πως θα αντιδράσουμε. Αυτό έκανε ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας.

Ο στόχος μας σίγουρα είναι το κουαντράπλ. Πάντα θέλω το Champions League και την Premier League. Ως παίκτης, πάντα θέτω στόχους πριν από την έναρξη κάθε σεζόν.

Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Πριν αρχίσει αυτή η σεζόν, ήθελα 40 γκολ και 10 ασίστ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ