ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Σαλάχ: Τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος του Γκάνα - Αίγυπτος

Σαλάχ: Τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος του Γκάνα - Αίγυπτος
PRINT SCREEN

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στο Αίγυπτος - Γκάνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, προκαλώντας ανησυχία στους συμπατριώτες του αλλά και στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι η μεγάλη ελπίδα της εθνικής Αιγύπτου για να πετύχει κάποια σημαντική διάκριση στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής όμως το βράδυ της Πέμπτης (18/01) οι φίλοι των "φαραώ" δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα.

Και αυτό γιατί ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους στο ματς με την Γκάνα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, για να δεχτεί μάλιστα γκολ η ομάδα του στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου από τον Μοχάμεντ Κούντους.

Τα πρώτα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό και μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος για τον Σαλάχ που δεν είναι μόνο υπεραπαραίτητος για την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά και για την Λίβερπουλ που διεκδικεί φέτος με μεγάλες αξιώσεις την κατάκτηση της Premier League απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου, Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ