ΙΣΠΑΝΙΑ

Σαλένκο: "Ο Μέσι δεν θα καταρρίψει το ρεκόρ μου"

Σαλένκο: "Ο Μέσι δεν θα καταρρίψει το ρεκόρ μου"

Τη σιγουριά πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα ξεπεράσει το ρεσιτάλ του στο Μουντιάλ του 1994 εξέφρασε ο παλαίμαχος Ρώσος επιθετικός Όλεγκ Σαλένκο.

Το όνομα του Όλεγκ Σαλένκο έχει ταυτιστεί με ένα από τα ζεστά μεσημέρια του Μουντιάλ των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν πέτυχε πέντε γκολ στη νίκη της Ρωσίας με 6-1 με αντίπαλο το Καμερούν στη φάση του ομίλου του τουρνουά.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του Ρώσου ποδοσφαιριστή με τον Σαλένκο να επανέρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χάρη στον Λιονέλ Μέσι.

"Ο Μέσι έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν την επόμενη χρονιά πετύχει 100 γκολ. Όμως δεν μπορεί να καταρρίψει το δικό μου ρεκόρ", υποστήριξε σε δηλώσεις του ο 43χρονος πρώην νικητής του "χρυσού παπουτσιού".

Βέβαια ο Σαλένκο δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλέξει το εγκώμιο του Αργεντινού σταρ. " Ο Μέσι δεν σκοράρει μόνο, περνάει τους μισούς αντιπάλους, όπως έκανε και ο Μίλερ. Είναι εμφανής η δουλειά που έχει κάνει στη Μπαρτσελόνα όλα αυτά τα χρόνια. Περιμένω πως το ρεκόρ μου θα αντέξει τις επιθέσεις του".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ