ATHENS KALLITHEA

Σαλευρής: "Δικαίωση για τον αγώνα μας"

Σαλευρής: "Δικαίωση για τον αγώνα μας"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Σαλευρής με δήλωσή του τονίζει πως οι αποκαλύψεις που σημειώνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου δικαιώνουν τον αγώνα της Καλλιθέας. Αποχώρησε ο Ντιαλό

Ο Νίκος Σαλευρής με δήλωσή του τονίζει πως οι αποκαλύψεις που σημειώνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου δικαιώνουν τον αγώνα της Καλλιθέας.

Μάλιστα, ο "ισχυρός" άνδρας της Καλλιθέας στηρίζει όλες τις προσπάθειες εξυγίανσης και καλεί τις αρμόδιες αρχές να αποδώσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση του Νικου Σαλευρή: " Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του ποδοσφαίρου δικαιώνουν απόλυτα τον αγώνα που είχε ξεκινήσει η ΠΑΕ Καλλιθέα και εγώ προσωπικά, ώστε να απομακρυνθούν φαινόμενα παρανομιών που δυσφημούν τον ελληνικό αθλητισμό.

Μπορεί να ξεκινήσαμε σχεδόν μόνοι μας εναντίον όλων, αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου είναι ισχυρότερες από τους σκοτεινούς τύπους που ήθελαν να λειτουργήσουν το ποδόσφαιρο σαν παραμάγαζο.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα στηρίζει όλες τις προσπάθειες εξυγίανσης και καλεί τις αρμόδιες αρχές να αποδώσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα δικαιοσύνη και να τιμωρήσουν όσους επιχείρησαν να πλαστογραφήσουν πρωταθλήματα είτε με φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες είτε με ύποπτα παιχνίδια".

Αποχώρησε ο Ντιαλό

Στο μεταξύ το βράδυ της Παρασκευής ο Ντιαλο επισκέφτηκε στα γραφεία του τον κ. Σαλευρή. Στην συνομιλία που είχαν ο ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός, καθώς ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Σαλευρή, αλλά και τους ανθρώπους της Διοίκησης της ομάδας, οι οποίοι τον βοήθησαν με την στήριξή τους σε όλους τους τομείς να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί για την Καλλιθέα αυτό το εξάμηνο που ήταν μέλος της οικογένεια της. Τα ξημερώματα του Σαββάτου άνθρωπος της Καλλιθέας, μετέφερε τον Ντιαλό στο αεροδρόμιο όπου και αναχώρησε για την πατρίδα του.

Η ΠΑΕ από τη πλευρά της με επίσημη ανακοίνωση τον ευχαρίστησε για την συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η Διοίκηση της Καλλιθέας του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας του".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ