ATHENS KALLITHEA

Σαλευρής: "Δίνουμε καθαρούς αγώνες"

Σαλευρής: "Δίνουμε καθαρούς αγώνες"
Σαλευρής

Ο Νίκος Σαλευρής, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση \

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει τα εξής:
" Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009.

Είναι βέβαιο ότι το σύνολο των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, μετά από πυρετώδη προετοιμασία σε όλους τους τομείς, αναμένουν εναγωνίως το εναρκτήριο λάκτισμα.

Η ομάδα της Καλλιθέας, με την εμπειρία που διαθέτει, μετά τις επιτακτικές και αναγκαίες αλλαγές στις οποίες έχει προβεί, τόσο στο τεχνικό τμήμα όσο και σε ποδοσφαιριστές, είναι πανέτοιμη να αγωνισθεί για ότι το καλύτερο.

Έχουμε, βεβαίως συναίσθηση των προβλημάτων και των δυσκολιών που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Για μας, όμως, στην Καλλιθέα οι δυσκολίες και τα προβλήματα αποτελούν πρόκληση και όχι ανυπέρβλητα εμπόδια.

Αναμφισβήτητα, έχουμε μάθει να δίνουμε καθαρούς αγώνες, ανεπηρέαστοι από την επίδραση των οποιοδήποτε εξωγενών παραγόντων. Έχουμε κάνει, πλέον, σημαία μας το "ευ αγωνίζεσθαι".

Δεν θα θεωρηθεί, συνεπώς, υπερβολικό και παράλογο αν απαιτήσουμε το νέο πρωτάθλημα να διακριθεί για την άμιλλα και όχι το σκληρό ανταγωνισμό, την αμεροληψία και όχι την μεροληπτικότητα των εμπλεκομένων παραγόντων.

Απευθυνόμενοι, τέλος, στο φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας, με το απαράμιλλο αίσθημα αγάπης που διαθέτει για την ομάδα, να γίνει με την παρουσία του, ενεργός αρωγός στην όλη προσπάθεια για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

Ευχόμεθα καλή επιτυχία στις λοιπές ομάδες του πρωταθλήματος".














TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ