ATHENS KALLITHEA

Σαλευρής: "Έζησα την μεγαλύτερη αδικία"

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ INTIME SPORTS

Ο Νίκος Σαλευρής με δήλωσή του, τόνισε πως κόντρα στον Θρασύβουλο, έζησε την μεγαλύτερη αδικία για την Καλλιθέα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο σύλλογος

Απογοητευμένος από τα όσα έγιναν στην Φυλή και στον αγώνα με τον Θρασύβουλο, είναι ο Νίκος Σαλευρής. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη αδικία που έζησε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Σαλευρή:

" Μετά από 35 χρόνια ενεργής παρουσίας μου στα δρώμενα της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, στον προχθεσινό αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας στη Φυλή έζησα την μεγαλύτερη αδικία που έγινε σε βάρος της από την διαιτησία.

Προχθές στο γήπεδο της Φυλής βρεθήκαμε όλοι μάρτυρες μίας από τις πιο μελανές σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, όλοι τους Ελληνόπουλα και κατά κύριο λόγο νέα παιδιά, δέχθηκαν μία από τις χειρότερες διαιτησίες του πρωταθλήματος.

Το σκορ από 0-2 υπέρ της Καλλιθέας μετατράπηκε σε 3-2 ύστερα από αλλεπάλληλες αποφάσεις του διαιτητή: ανύπαρκτο φάουλ το πρώτο γκολ, ανύπαρκτο πέναλτι το δεύτερο, καθαρό οφσάιντ το τρίτο. Και αντίθετα μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας μπροστά στον διαιτητή σε παίχτη της αντιπάλου σε μπουνιά στον Ζουμπουλάκη και δύο πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μαρουκάκη και χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή.

Ο κόσμος της Καλλιθέας είναι έξαλλος καθώς φέτος η ομάδα μας έχει υποστεί αλλοίωση αποτελέσματος σε τουλάχιστον 6 αγώνες με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να έχει χάσει πάνω από 15 βαθμούς λόγω διαιτητικών λαθών.

Εμείς στην Καλλιθέα ξέρουμε τι σημαίνει δικαιοσύνη. Χάσαμε από τον Λεβαδειακό στην έδρα μας και δώσαμε συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Τοπούζη. Το ίδιο και με τον Διαγόρα στον κ. Φουκάκη. Αλλά το "έγκλημα" στη Φυλή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο. Δυστυχώς οι αρμόδιες αρχές παραμένουν απαθείς.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πραγματοποιήσουμε γενική συνέλευση με θέμα την αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα. Στο πλευρό μας έχουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου και τους φιλάθλους μας που θέλουν τα παιχνίδια να κρίνονται στα γήπεδα και όχι σε σκοτεινούς διαδρόμους".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ