ATHENS KALLITHEA

Σαλευρής: "Πουλάω..."

Σαλευρής: "Πουλάω..."
New Image

Στις επικρίσεις προς το πρόσωπο του μετά την ήττα από την Καλαμάτα, απάντησε ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής

" Στα 25 χρόνια της θητείας και προσφοράς μου στην ομάδα της Καλλιθέας δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως ακόμη και όταν όλοι σιωπούσαν, εγώ ήξερα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και όχι μόνο αυτές που μου αναλογούν. Τώρα λοιπόν που ο σύλλογός μας βρίσκεται σε μια δύσκολη και οριακή φάση, θα ήθελα να τοποθετηθώ απέναντι σε όλους, ακόμη και αυτούς που με χτυπούν, χωρίς να ξέρουν την πραγματικότητα. Όταν ανέλαβα την ομάδα μας, βολόδερνε στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της Αθήνας χωρίς προοπτικές, όραμα και προπαντός σχέδιο.

Με προσωπικές θυσίες απέναντι στη δουλειά και την οικογένειά μου, οδήγησα την Καλλιθέα μας στην Α’ Εθνική Κατηγορία δημιουργώντας μια ομάδα με κύρος, οικονομική αυτοτέλεια, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλούς στόχους. Οι πιστοί φίλοι της ομάδας γνωρίζουν τον πόλεμο που δέχθηκα εγώ και ο σύλλογος και ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην Β’ Εθνική.



Όταν λοιπόν υποβιβάστηκε η ομάδα αποχώρησα από τη προεδρία και προκειμένου να μην οδηγηθεί η Καλλιθέα σε διάλυση στήριξα την Διοίκησή της. Ουσιαστικά σήκωσα μόνος μου το "σταυρό του μαρτυρίου" αναλαμβάνοντας πλήρως τις οικονομικές υποχρεώσεις σε μία λίγκα με πενιχρά έσοδα και υπέρογκα έξοδα. Είμαι υπερήφανος γιατί η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα διοικείται με άψογο τρόπο.

Για τους λόγους αυτούς δεν ανέχομαι να ακούω κακοήθειες περί "στοιχημάτων", που με προσβάλουν βάναυσα εμένα και την οικογένειά μου.

Το σημαντικότερο είναι ότι επειδή αδυνατώ να στηρίξω οικονομικά αυτή την ομάδα για την οποία αδιαφορούν οι πάντες σε αυτή τη μεγάλη πόλη της Καλλιθέας, δηλώνω κατηγορηματικά πως με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να διοικήσει ή να μεταβιβαστούν σε αυτόν οι μετοχές μου. Η απόφασή μου είναι οριστική και τη θέτω εγκαίρως από τώρα

".

Στα αγωνιστικά, η ομάδα είχε ρεπό σήμερα και αύριο ξεκινούν πάλι οι προπονήσεις στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι Βοσκαρίδης και Πασάς.








TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ