ΠΑΟΚ

Σάλμον και Ελ Ταϊφ

Σάλμον και Ελ Ταϊφ
ΣΑΛΜΟΝ

Στην αναμονή όχι απλώς του Γκλεν Σάλμον αλλά και του Αμίν Ελ Ταϊφ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ

Το φλερτ με τον Γκλεν Σάλμον όπως είναι γνωστό καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες με τον 30χρονο Νοτιοαφρικανό που όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι να βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Από σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ένας διεθνής Τυνήσιος επιθετικός με αυτόν να είναι ο 23χρονος Αμίν Ελ Ταϊφ που με τη σειρά του αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από το μικροσκόπιο του Γιώργου Παράσχου. Το αν θα υπογράψει συμβόλαιο είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την παρουσία που θα έχει.

Ραντεβού στην Τούμπα
Στα εκτός αγωνιστικά στις 21:00 έχουν προγραμματίσει ραντεβού στον ΣΦ Τούμπας οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλοντας να δείξουν ακόμη πιο έντονα τη συστράτευσή τους με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ πρόεδρος της οποίας είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στη συνάντηση που θα έχουν είναι να συζητήσουν τον τρόπο αντίδρασης τους για την καθυστέρηση της ρύθμισης των χρεών από πλευράς της Πολιτείας αλλά και για την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στην παράδοση των μετοχών. Αυτών δηλαδή που συνεχίζουν να έχουν στα χέρια τους τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν έχουν παραδώσει ακόμα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του.

Η σχετική ανακοίνωση για την σημερινή συγκέντρωση αναφέρει:

"Τη Δευτέρα 16/7/2007 και ώρα 9 μ.μ. στον ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας θα γίνει συνάντηση όλων των συνδέσμων του ΠΑΟΚ με θέματα
α) την περιβόητη ρύθμιση των χρεών
β) τις μετοχές του ΠΑΟΚ και σε ποια χέρια βρίσκονται".





Στις αντιδράσεις που προσανατολίζεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι να βγει και πάλι στους δρόμους δείχνοντας από τη μία την απόλυτη στήριξη και συμπαράστασή του στην διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και ζητώντας παράλληλα ισονομία και ίση μεταχείριση για τον ΠΑΟΚ από τη σημερινή κυβέρνηση.

Στη σημερινή συνάντηση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της δημιουργίας μίας επιτροπής εκπροσώπων των συνδέσμων, η οποία θα έρχεται σε επικοινωνία και επαφές με τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ.

Παρελθόν ο Λάιος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αθανάσιο Λάιο, τον οποίο ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του προς το σύλλογο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφερόμενη στους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης τόνισε πως: "Η πλήρης απασχόληση του κ. Λάιου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και οι ανάγκες για οργανωτική αναδιάρθρωση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθιστούν αδύνατη την περαιτέρω συνεργασία".



Δεύτερη κλοπή για Φερνάντεζ

Ο Ντάνι Φερνάντεζ μπορεί να άλλαξε διαμέρισμα ωστόσο για δεύτερη φορά σήμερα μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, η πρώτη ήταν την περασμένη Τετάρτη, έπεσε θύμα κλοπής. Το δυσάρεστο για τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ήταν ότι του εκλάπη και το διαβατήριό του με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδεχόμενο να του δημιουργηθεί πρόβλημα όσον αφορά στο να ακολουθήσει το Σάββατο την υπόλοιπη αποστολή του "Δικεφάλου" στην Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ