ΠΑΟΚ

Σάλπι: "Με ήθελε η Φρανκφούρτη..."

Σάλπι: "Με ήθελε η Φρανκφούρτη..."
Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός

Πρόταση της Φρανκφούρτης και μένεα εναντίον του Γούμενου "αποκάλυψε" ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Ο διεθνής επιθετικός του "τριφυλλιού" εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον "Δικέφαλο του Βορρά" παρά την πίεση του κόσμου που για τους περισσότερους ήταν η "σημαία" του συλλόγου.
" Δεν ήθελα να μιλήσω τότε γιατί δεν ήθελα να κάνω τον ΠΑΟΚ πιο πολύ "άνω-κάτω" απ' ό,τι ήταν. Πολλοί είπαν ότι ήθελα να φύγω και γι' αυτό έκανα προσφυγή. Αυτό είναι λάθος.

Ξέρεις τι γίνεται κάθε χρόνο στον ΠΑΟΚ; Ξεκινάει η σεζόν με προβλήματα και λες "άντε να τελειώσει, να βρεθεί μια λύση και του χρόνου, να πάμε καλύτερα". Και λύση δεν βρίσκεται

", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σαλπιγγίδη.

" Όταν έκανα προσφυγή, την έκανα για ένα λόγο. Να ξυπνήσω συνειδήσεις και πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου το κατάφερα. Να καταλάβουν ότι η ομάδα βυθίζεται, μήπως και συγκινηθεί κανείς" είπε και αποκάλυψε όσα "παίχτηκαν" γύρω από το όνομά του, κάνοντας λόγο ακόμα και για πρόταση της Φρακφούρτης.

"Βαρέθηκα να είμαι το μπαλάκι"

" Έφτασε κάποια στιγμή, που δεν άντεχα πια αυτή την κατάσταση, που με έκανε να νιώθω τα πάντα, εκτός από ποδοσφαιριστής. Ο κόσμος μου ζητούσε να μείνω για να φύγει ο Γούμενος και ο Γούμενος ουσιαστικά μου ζητούσε να φύγω για να μη διαλυθεί ο ΠΑΟΚ. Βαρέθηκα να είμαι το μπαλάκι, σ' ένα τέτοιο παιχνίδι", υποστήριξε ο "Σάλπι" και συμπλήρωσε αποκαλύπτωντας:

" Ας έρθει έστω και ένας μπροστά μου και να μου πει πως εγώ ζήτησα να φύγω. Όποιος έχει αμφιβολία, ας ρωτήσει και τον Ζαγοράκη. Αν το ήθελα, θα είχα φύγει. Τον Μάιο με ήθελε η Φρανκφούρτη. Προσέφερε στον ΠΑΟΚ 1.800.000 ευρώ, ο Γούμενος είπε ότι θέλει 2.000.000 και μετά από δέκα λεπτά έστειλε φαξ και ζητούσε 3.000.000".

Γεμάτο απουσιολόγιο
Με εννιά συνολικά απόντες επέστρεψαν σήμερα και πάλι στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου.

Η προπόνηση του "Δικεφάλου" πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, από την οποία απουσίαζαν οι Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης, Μίετσελ, Τοχούρογλου, Γεωργιάδης, Γιασουμή, Μπαρκαουάν και Ίντιο. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί γυμνάστηκαν το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας σε έξτρα προπόνηση.

Εκτός από τους παραπάνω οχτώ απών ήταν και σήμερα ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του ενώ όπως είναι γνωστό δεν αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι σε κάποιο από τα εναπομείναντα φετινά τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ζητάει λεφτά για τον Αιγύπτιο

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία στη ΦΙΦΑ, με την οποία αξιώνει το ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για την φυγή του Σικαμπάλα.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ