ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σάλπι": Να την κάνουμε πιο λαμπερή"

"Σάλπι": Να την κάνουμε πιο λαμπερή"
σονεφελντ

Να γράψουν την δική τους... ιστορία, επιθυμούν "Σάλπι" και Νίνης. Τι γίνεται με Ζόνεφελντ, Σπάχιτς

100 Χρόνια... Παναθηναϊκός

Την ευχή και την ελπίδα ότι θα μπορέσουν κι εκείνοι να προσθέσουν κι άλλες χρυσές σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού εξέφρασαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Σωτήρης Νίνης, στο περιθώριο παρουσίασης λευκώματος "100 χρόνια Παναθηναϊκός", σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Την παρουσίαση του λευκώματος πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης και το προλόγισαν ο τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπακώστας, ο οποίος είχε και τον συντονισμό αλλά και ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής Βέλιμιρ Ζάετς.

Παρών εκτός από τους δύο άσους Σαλπιγγίδη, Νίνη ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο β' αντιπρόεδρος Τζόνι Βεκρής και ο Φάνης Βουτσαράς.

Σαλπιγγίδης: "Την επόμενη 100ετία να είναι και τα δικά μας ονόματα"

Με στόχο να κάνουν πιο λαμπερή την ιστορία του συλλόγου αγωνίζονται κατά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οι "πράσινοι" που θέλουν να βάλουν... και οι σημερινοί πρωταγωνιστές το ονομά τους στην ιστορία του "τριφυλλιού".

" Εχουμε πει την άποψή μας για τα ματς που ακολουθούν, θα κάνουμε το καλύτερο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Ελπίζω την επόμενη 100ετία να είναι και τα δικά μας ονόματα. Είμαστε κι εμείς μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού κι ελπίζω να την κάνουμε πιο λαμπερή" τόνισε ο διεθνής επιθετικός με δηλώσεις του΄στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Νίνης: "Εμείς είμαστε η ζωντανή ιστορία... και προσπαθούμε"

Το γεγονός ότι την παρούσα φάση οι "πράσινοι" είναι η "ζωντανή" ιστορία του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε και ο ταλαντούχος μέσος Σωτήρης Νίνης.

" Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε συνέχεια και κάποια στιγμή οι κόποι μας να ανταμειφθούν. Αυτή τη στιγμή εμείς είμαστε η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού και προσπαθούμε για το καλύτερο".

Στην εκδήλωση παρέστησαν αρκετοί παλαίμαχοι άσοι που αναφέρονται στο λεύκωμα και αποτέλεσαν μέρος της 100χρονης ιστορίας του "τριφυλλιού" όπως οι Πιτυχούτης, Πανάκης, Κωνσταντίνου Β., Βαζέχα, Καρούλιας, Αποστολάκης, Καπουράνης, Χατζηαθανασίου και Βονόρτας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται πιο έντονα...

Στο μεταγραφικό πεδίο, οι "πράσινοι" φέρονται κοντά στο να κάνουν το πρώτο τους "χτύπημα". Ζόνεφελντ και Σπάχιτς είναι οι πρώτοι "υποψήφιοι" για να καπαρώσουν την μια θέση. Τόσο ο αριστεροπόδαρος της Αϊντχόφεν όσο και ο Βόσνιος αμυντικός της Λοκομοτίβ είναι ψηλά στην λίστα και οι επαφές είναι συνεχείς των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Για τον αμυντικό ακραίο της PSV, ο Τεν Κάτε προσωπικά κάνει τις όποιες ενέργειες και επαφές για να "κλείσει" η συμφωνία προκειμένου οι παράγοντες του ολλανδικού συλλόγου να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί.

Από την άλλη, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου έχει αναλάβει την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού της ρώσικης ομάδας και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί με επιτυχία, εφόσον παραμείνει μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο παίκτης, από το "τριφύλλι".

Επέστρεψε ο Κλέιτον...

Στο αγωνιστικό κομμάτι και την προπόνηση της Πέμπτης, ο Σίλβα Κλέιτον επέστρεψε στα πλάνα του προπονητή, αφού μετά από δύο μέρες ατομικό πρόγραμμα λόγω της τιμωρίας του, προπονήθηκε κανοκικά.

Δεν αποκλείεται, ο Βραζιλιάνος άσος των "πράσινων" να είναι στα πλάνα του Ολλανδού για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Στο σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε σουτ, ασκήσεις στο ένας εναντίον ενός και δίτερμα στο μισό γήπεδο, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ζήτησε καλύτερη προσπάθεια στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε ο Σωτήρης Λεοντίου, ενώ ο Γιάννης Γκούμας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ