ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σάλπι": "Νταμπλ και Ευρώπη"

"Σάλπι": "Νταμπλ και Ευρώπη"
Καραγκούνης, Μάντζιος

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Καραγκούνη. Σαλπιγγίδης: "Νταμπλ και Ευρώπη"

Με τον Γιώργο Καραγκούνη να "κλέβει" την παράσταση και να εμφανίζεται αρκετά ασιόδοξος... και πάλι με την "πράσινη" φανέλα και το "τριφύλλι" στο στήθος αλλά και τους "ορεξάτους" Εντογιέ, Μάλαρτζ και τον μοναδικό "μικρό" ταλαντούχο Σιόντη που επέστρεψε και εκείνος, πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" του Παναθηναϊκού, με "κλειστές" τις πύλες για τους οπαδούς (αν και τελικά μπήκαν περίπου 20 άτομα που περίμεναν υπομονετικά απ' έξω).
"Κάρα": "Να τα πάρουμε όλα"

Ο 30χρονος μέσος μιλώντας πριν από την "πρώτη" στους συμπαίκτες του ήταν "καταιγιστικός", λέγοντας " Θα πάμε πολύ καλά την φετινή χρονιά.

Πάμε να τα πάρουμε όλα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα γίνουμε ακόμη καλύτερη

. Είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ η Λεωφόρος. Οσοι δεν έχετε αγωνιστεί εκεί θα το διαπιστώσετε" ολοκλήρωσε ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα που ξεσήκωσε κυριολεκτικά τους "πράσινους".

Αντίθετα με τους παρόντες παίκτες απουσίασαν οι Σωτήρης Νίνης και Ελίνι Δημούτσος που είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Νέων, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Βραζιλιάνος Μάτος των οποίων οι υποθέσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Τέλος το παρών έδωσαν κανονικά οι Γκονζάλες και Τσίγκας με τον Αργεντίνο να τρέχει ελαφρά γύρω-γύρω για λίγη ώρα και να δέχεται το χειροκρότημα από τους λιγοστούς οπαδούς που ήταν σε μια άκρη του γηπέδου, που του φώναζαν " Μπράβο, Εκι σιδερένιος...".

Την προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αργύρης Μήτσου, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Στράτος και ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Σαλπιγγίδης: "Ολους τους τίτλους..."

Αρκετά αισιόδοξος ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στα ΜΜΕ. Ο "Σάλπι" αφού καλωσόρισε τον Γιώργο Καραγκούνη, χαρακτηρίζοντάς τον "μεγάλο κεφάλαιο, απέφυγε να πει "μεγάλα λόγια", υποσχόμενος σκληρή δουλειά.

"Η περσινή χρονιά ήταν πολύ κακή για μας, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα, παρά μόνο ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα διεκδικήσουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

" Νομίζω ότι οι στόχοι είαι λίγο πολύ γνωστοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο κυνηγάει όλους τους τίτλους. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ που φέτος συμμετέχουμε.

Με τις μεταγραφές που γίνονται και στις άλλες ομάδες ανεβαίνει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας"

.

Ο διεθνής επιθετικός ερωτηθείς για τον Πεσέιρο, είπε: " Είναι σημαντικό που υπάρχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αποδείξουμε πράγματα και παράλληλα να βοηθήσουμε την ομάδα για να φτάσει στους στόχους της".

Ιβανσιτς: "Μεγάλη τιμή"



Εμφανώς ευχαριστημένος αό την φετινή προσπάθεια και κυρίως την προσθήκη του Καραγκούνη φάνηκε και από τις δηλώσεις του ο Αντρέας Ιβανσιτς.

"Είναι πολύ μεγάλη τιμή να παίξω συμπαίκτης με έναν τέτοιο παίκτη" υπογράμμισε ο Αυστριακός διεθνής στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Τρέξιμο... και τρέξιμο


Αγριες διαθέσεις επεφύλλασε για τους παίκτες του από την πρώτη προπόνηση ο Ζοσέ Πεσέιρο και οι συνεργάτες του. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν επί δύο ώρες και το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα στα πόδια.

Δεκαεννέα παίκτες ξεκίνησαν να τρέχουν γύρω γύρω από το γήπεδο. Καραγκούνης και Δάρλας το "πρώτο "δίδυμο", Μάλαρτζ και Γκαλίνοβιτς το άλλο ενώ ο Σιόντης ήταν παρέα με τον Μάντζιο και ο Εντογιέ με τον Ρομέρο.

Μετά το τρέξιμο ακολούθησε μια άσκηση με μπάλα και συνεχή τρέξιμο (και πάσες άλλωτε με την πρώτη και άλλωτε με την δεύτερη) και εν συνεχεία ο Πεσέιρο έδωσε εντολή για να παίξουν "κορόιδο" χωρίζοντας δύο ομάδες.

Τους "κίτρινους" και τους "πράσινους" όπου υπήρχαν και από ένας μπαλαντέρ με "πορτοκαλί" μπλούζα. Στην περίπτωση αυτή περίσσευσε ο Μάλαρτζ ο οποίος έκανε ασκήσεις στο τέρμα μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Τα κορόιδα...

Α' ομάδα: Ιβανσιτς, Γκούμας, Βύντρα και Παπαδόπουλος (κίτρινοι) και Εντογιέ, Λεοντίου Νίλσον, Καραγκούνης (πράσινοι). Μπαλαντέρ ο Νασίφ Μόρις (με πορτοκαλί).

Β' ομάδα: Τζιόλης, Μάντζιος, Δάρλας, Βίκτορ, (πορτοκαλοί) και Σιόντης, Σέριτς, Ρομέρο, Σαλπιγγίδης (πράσινοι). Μπαλαντέρ ο Μάριο Γκαλίνοβιτς (με μπλε).

Το διπλό... η ανατροπή του "Παπ" και το 5-4


Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες από τον Πορτογάλο προπονητή, όπου έπαιξαν "διπλό" στο μισό γήπεδο.

Οι "κίτρινοι" και οι "πράσινοι" με τρία μικρά τέρματα σε κάθε πλευρά και χωρίς τερματοφύλακες, με τον Γιώργο Καραγκούνη μπαλαντέρ (με πορτοκαλί). Την ίδια ώρα οι Γκαλίνοβιτς και Μάλαρτζ συνέχιζαν τις ασκήσεις με τον Γκόραν Ζιβάνοβιτς.

Κίτρινοι: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Τζιόλης, Ιβανσιτς, Ρομέρο, Μάντζιος, Σαλπιγγίδης

Πράσινοι: Σιόντης, Δάρλας, Γκούμας, Νίλσον, Λεοντίου, Βίκτορ, Εντογιέ, Παπαδόπουλος.

Στην συνέχεια μπήκαν κανονικά (μεταφερόμενα τέρματα) στο μισό γήπεδο εκεί όπου ο Παπαδόπουλος ήταν σε κέφια αφού βοήθησε στην ανατροπή των "πράσινων'" από το 3-2 σε 4-3, πετυχαίνοντας έτσι τη νίκη με 5-4.

Τα γκολ...

Ρομέρο 1-0 (κίτρινοι)
Ιβανσιτς 2-0 (κίτρινοι)
Καραγκούνης 2-1 (πράσινοι)
Εντογιέ 2-2 (πράσινοι)
Σαλπιγγίδης 3-2 (κίτρινοι)
Παπαδόπουλος 3-3 (πράσινοι)







Παπαδόπουλος 3-4 (πράσινοι)
Βίκτορ 3-5 (πράσινοι)
Μάντζιος 4-5 (κίτρινοι)





Στο δίτερμα αυτό διαδοχικά μπαλαντέρ ήταν οι Γκούμας, Βίκτορ, Εντογιέ και Καραγκούνης που φορούσαν "πορτοκαλί" μπλουζάκι.

Το δίωρο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δύο ομάδες να τρέχουν απέναντι και διαγώνια η μια από την άλλοι και όλοι μαζί μετά να κάνουν στο κέντρο ασκήσεις αποθεραπείας.

Σενάρια για Βύντρα

Τα σενάρια που "κυκλοφορούσαν" για τον Λουκά Βύντρα εδώ και καιρό μετουσιώθηκαν σε δημοσίευμα που κάνει λόγο για ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας.

Η Βόλφσμπουργκ, λοιπόν δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος σταθμός του διεθνή αμυντικού του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα (στην ηλεκτρονική της έκδοση) "Wolfsburger Allgemeine", ο δεξιοπόδαρος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο των "λύκων" από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο πρώτος και δύσκολος στόχος των "πράσινων" της Γερμανίας ήταν ο Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος όμως συμφώνησε με τη Λιόν και έτσι στράφηκαν σε άλλες λύσεις, εκ των οποίων -παίζει δυνατά- είναι και ο Λουκάς Βύντρα που δεν αποκλείεται να γίνει η όγδοη μεταγραφή της ομάδας.

Σύμφωνα με το κείμενο μάλιστα οι συζητήσεις τόσο με τους παράγοντες του ελληνικού συλλόγου όσο και με τον παίκτη εμφανίζονται θετικές και δεν αποκλείεται από την άλλη εβδομάδα το θέμα να τελειώσει είτε θετικά (να γίνει αποδεκτή πιθανή πρόταση) είτε αρνητικά (να γίνει πρόταση και να απορριφθεί).

Επιστρέφει για να ξαναφύγει;

Μετά τον Στέφανο Σιόντη από τον Εθνικό Αστέρα άλλος ένας ποδοσφαιριστής που είχε δοθεί δανεικός σε ομάδα Β' Εθνικής (πλέον Α' Εθνικής) επιστρέφει. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πλιάγκα του Λεβαδειακού του οποίου ο δανεισμός του έληξε με την ομάδα της Λειβαδιάς, η οποία ανακοίνωσε:.

" Ο Δημήτρης Πλιάγκας δεν θα ανήκει φέτος στο ρόστερ του Λεβαδειακού. Έληξε η περίοδος δανεισμού του και ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Παναθηναϊκό όπου και ανήκει" αναφέρει η ανακοίνωση΄αλλά ο νεαρός παίκτης δύσκολα θα παραμείνει στην Παιανία, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Βασικό θέμα οι Πορτογάλοι

Ενα από τα κεντρικά θέματα των Πορτογάλων ήταν οι σημερινές δηλώσεις του Ζοσέ Πεσέιρο, ως τεχνικός του "τριφυλλιού" με την αναφορά της συνύπαρξής του με τον "γνώριμο" Γιώργο Καραγκούνη. "A 'Bola". "O 'Jogo" και "Record" αναφέρθηκαν στην είδηση της παρουσίασης του Πορτογάλου τεχνικού με λεπτομέρεια και μερικές δηλώσεις του αλλά και την επιστροφή του πρώην παίκτη της Μπενφίκα.

Ανακοινώθηκε ο "Κάρα"

Το τυπικό μέρος μιας δεδομένης συμφωνίας ολοκληρώθηκε την Τρίτη (10/7), με την ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της απόκτησης του Γιώργου Καραγκούνη για τρία χρόνια.

''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών'', αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της ''πράσινης'' ΠΑΕ.













































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ