ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαλπιγγίδης: "Αξίζαμε τη νίκη"

Σαλπιγγίδης: "Αξίζαμε τη νίκη"
New Image

"Αξίζαμε τη νίκη", τόνισε ο Σαλπιγγίδης. "Σύντομα εξελίξεις", είπε ο Κόκκαλης σχετικά με Ερνέστο Βαλβέρδε

Ο Γκαλέτι για λογαριασμό του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: " Θέλαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε πολύ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να χάσει. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Σίγουρα μου έγινε φάουλ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν ή όχι μέσα στην περιοχή.".

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν, τόνισε: " Έρχεται δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε θετικά αποτελέσματα για να συνεχίσουμε στο κύπελλο και να πάμε καλά και στο πρωτάθλημα".

Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την "κατασκοπεία" της Γιουβέντους, που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, υπογράμμισε: " Δε με απασχολεί, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης υπογράμμισε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Ήταν ένα ντέρμπι, θέλαμε να το κερδίσουμε. Δεν νομίζω ότι η ομάδα περνάει περίοδο κρίσης ή ντεφορμαρίσματος. Εσείς οι δημοσιογράφοι τα λέτε αυτά.

Για το αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα: " Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα από τώρα. Στις 18 Απριλίου νομίζω τελειώνει. Έχουμε 2 δύσκολα ματς με τον ΠΑΟΚ. Το ένα είναι για το κύπελλο που είναι ο δεύτερος ματς στόχος".

Τέλος σε ερώτηση για τον Βαλβέρδε, ο ηγέτης του Ολυμπιακού απλά είπε χαμογελώντας: " Σύντομα θα έχουμε νεότερα" και αποχώρησε.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, δήλωσε σχετικά με το αποτέλεσμα του ντέρμπι: " Σύμφωνα με την εικόνα μας, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το οαποτέλεσμα. Είχαμε και ένα δοκάρι. Θέλαμε να μειώσουμε τη διαφορά μας από τον Ολυμπιακό.

Μείναμε με παίκτη λιγότερο και νομίζω ότι αυτό που δικαιούμασταν, ήταν η νίκη και όχι η ισοπαλία. Kάποιες διαιτητικές αποφάσεις μας τη στέρησαν. Κάθε ντέρμπι είναι δύσκολο και δεν ξέρεις τι τροπή μπορεί να πάρει. Είναι φυσιολογικό να παίζεις σφιχτά στην άμυνα. Σιγά σιγά όμως το παιχνίδι άνοιξε και παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ είπε: " Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να κερδίζει η ομάδα μας".

Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κώστας Αντωνίου δήλωσε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή εμφάνιση που είχε. Δεν φάνηκε ότι παίζαμε με 10 παίκτες το διάστημα που ακολούθησε μετά την αποβολή του Σαριέγκι και μάλιστα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Οι συνθήκες στα αποδυτήρια και κατά τη διαδρομή μας ήταν άψογες και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία αλλά και τους ανθρώπους του γηπέδου".

O πρωταγωνιστής της επίμαχης φάσης, Σίλβα Κλέιτον, είπε μετά τη λήξη του ματς: " Πιστεύω ότι δεν υπήρχε οφσάιντ αλλά ήταν καθαρό πέναλτι. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Υπήρχε θέληση από την ομάδα παρόλο που ήμασταν με 10 παίκτες. Προσπαθήσαμε πολύ τρέξαμε πολύ, συγχαρητήρια στην ομάδα μου".

O Α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε: " Ήμασταν καλύτεροι και είμαστε πικραμένοι για τη φάση του 92'. Τη σταματάει ο βοηθός καθαρά, δεν ήταν οφσάιντ. Ήμασταν πιο πειθαρχημένοι στο παιχνίδι. Μετά την αποβολή παίξαμε με ψυχή. Οι 11 βαθμοί διαφοράς δεν αντικατοπτρίχουν την πραγματικότητα. Θα πορούσαμε τη νίκη στο Καραϊσκάκη. Συνεχίζουμε, πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και θέλουμε τη νίκη. θα είναι μεγάλη υπόθεση να περάσουμε στους 8 της διοργάνωσης, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ο επιθετικός του "τριφυλλιού", Άντε Ρουκάβινα είπε: " Γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Νομίζω ότι οι έντεκα βαθμοί διαφοράς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το κάτι παραπάνω. Δεν είμαι διαιτητής και θα δούμε τη φάση στην τηλεόραση. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι πιο θερμή από ότι στην Κροατία.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: " Είμαστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Και στα 2 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι αλλά είχαμε πάλι τη διαιτησία απέναντί μας. Πρώτη φορά στην καριέρα μου μας έκοψαν τόσες αντεπιθέσεις και φάσεις που ήταν σε πολύ κρίσιμα σημεία του αγώνα. Τέτοιες υποδείξεις κρίνουν το αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι όταν παίξαμε με δέκα. Συνεχίζουμε πλέον και κοιτάμε το ματς για το κύπελλο".

Ντουντού: " Δεν είμαστε μηχανές. Κάναμε 10 ματς τον τελευταίο μήνα. Βέβαια δουλειά μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, άσχετα αν αυτό δεν έχει γίνει τελευταία. 'Ηταν αποβολή του Χριστοδουλόπουλου.".

Μενδρινός: " Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις. Ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι κλείστηκε μετά την αποβολή και ήταν δύσκολο να βάλουμε γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν προγνωστικά".

Ο άρχοντας της αναμέτρησης, Ηλίας Σπάθας, είπε αποχωρώντας: " Η διαιτησία μιλάει μες στο γήπεδο"

*Ο β' αντιπρόεδρος του ΠΑΟ, Γιάννης Bεκρής, σε "πηγαδάκια" που σχηματίστηκαν έξω από το πούλμαν της αποστολής της ομάδας του, μιλούσε για τη φάση των καθυστερήσεων (το πέναλτι στον Κλέιτον) και τα παράπονα από την διαιτησία, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό αν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τη διαιτησία.

*Ο Αντωνίου μετέφερε τα συγχαρητήρια του Πατέρα στους παίκτες για την απόδοσή τους. Επίσης στα "πηγαδάκια" ακούστηκε ότι μίλησε στον επόπτη Τρύφων και ότι του είπε πως έκανε λάθος. Μάλιστα φέρεται να τόνισε ότι ο Τρύφων ήταν ο ίδιος που είχε δώσει το οφσάιντ στον ίδιο παίκτη (Κλέιτον) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής είχε ήδη δείξει το σημείο του πέναλτι.

*Με θλάση αποχώρησε ο Παρασκευάς Άντζας. Τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις όπου και θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού αλλά και το ακριβές χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων.

*Για τις 11 τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση-χαλάρωμα του Παναθηναϊκού ενόψει Πανσερραϊκού.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ