ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαλπιγγίδης: "Θα περάσουμε..."

Σαλπιγγίδης: "Θα περάσουμε..."
Σαλπιγγίδης

Ποιότητα, κόσμος, γκολ και πρόκριση τα συστατικά που τόνισε ο Σαλπιγγίδης ενόψει της ρεβάνς με την Σπάρτα Πράγας

" Δεν ήταν καλή βραδιά για εμάς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και το πληρώσαμε με τα δύο γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν είχαμε την τύχη που χρειαζόταν.

Στο δεύτερο γκολ ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πετύχαμε ένα γκολ, προσπαθήσαμε περισσότερο, αλλά δεχθήκαμε πάλι γκολ. Δυστυχώς ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά όχι καταστροφικό.

Σε μία εβδομάδα είναι ο επαναληπτικός και εάν πιάσουμε απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα περάσουμε την Σπάρτα



" είπε αρχικά ο Ελληνας επιθετικός.

Σε ερώτηση για τον επαναληπτικό ο σκόρερ των "πράσινων" αναφέρθηκε στην ποιότητα παικτών που διαθέτει ο Παναθηναϊκός αλλά και στην βοήθεια του κοινού του συλλόγου.

" Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί αμυντικά και δεν μιλάω συγκεκριμένα για την άμυνα, αλλά για όλη την ομάδα, αφού όλοι αμυνόμαστε. Αυτό δεν κάναμε καλά και δεχθήκαμε τρία γκολ από μία ομάδα κατώτερη.

Εχουμε την ποιότητα, έχουμε τους ποδοσφαιριστές, είμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα βάλουμε δύο γκολ και θα πάρουμε την πρόκριση. Ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο και θα μας στηρίξει. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά του και θα τον ευχαριστήσουμε

".



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ