ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαν σήμερα (7/1) το ντεμπούτο του Νίνη

Σαν σήμερα (7/1) το ντεμπούτο του Νίνη
Νίνης

Σαν σήμερα (7/1) το 2007 ο Σωτήρης Νίνης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στο Αιγάλεω του Γιώργου Χατζάρα (VIDEOS).

Εννέα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Σωτήρης Νίνης συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό του Παναθηναϊκού και γενικότερα στους φιλάθλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν Κυριακή 7/1 του 2007, όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε το Αιγάλεω στο παγωμένο ΟΑΚΑ.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ έκανε την έκπληξη και ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον 16άχρονο ακραίο μεσοεπιθετικό ( εκείνη την περίοδο), λίγες εβδομάδες αφότου εισηγήθηκε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό άσο.

Ο Νίνης πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν και όλοι στον σύλλογο πίστεψαν πως στο πρόσωπο του θα έβρισκαν τον νέο Δημήτρη Σαραβάκο. Η επόμενη χρονιά, ωστόσο, ήταν κακή για τον Σωτήρη που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Από το 2008 μέχρι και το 2011 ο Σωτήρης Νίνης είχε μεγάλη συμμετοχή στη νέα εποχή των πράσινων, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ το 2010 και τις πορείες στην Ευρώπη (κυρίως στο Europa League). Το 2012 ο παίκτης αποχώρησε από το "τριφύλλι" για να επιστρέψει ξανά τον Γενάρη του 2015.

Σήμερα, εννέα χρόνια αργότερα, το μέλλον του Νίνη στους πράσινους παραμένει θολό. Εμείς ας θυμηθούμε τι είχε γίνει απέναντι στο Αιγάλεω.

7/1/2007 Παναθηναϊκός - Αιγάλεω 1-0

Παναθηναϊκός (Μουνιόθ): Γκαλίνοβιτς, Μορίς, Άντονσον, Μπίστσαν, Σέριτς (Τσίγκας 82'), Μπόβιο (Μάντζιος 45'), Τζιόλης, Ίβανσιτς (Λεοντίου 89'), Βίκτορ, Νίνης, Σαλπιγγίδης.

Αιγάλεω (Χατζάρας): Γιάννου, Ποπόφ (Εντουσέι 51'), Κουμπαρούλης, Παπουτσής, Σίμανεκ, Τσάτσος (Όμο 66'), Κουμορτζίμ Σκοπελίτης, Μουστόγιαννης, Νικολόπουλος (Πετρόπουλος 70'), Τσέζαρεκ.

Σκόρερ: Μάντζιος (81' σουτ)

Κάρτες: Βίκτορ, Ίβανσιτς, Κουμπαρούλης, Παπουτσής, Σκοπελίτης.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ