ΑΡΗΣ

Σανκαρέ: "Ανυπομονώ να βοηθήσω"

Σανκαρέ: "Ανυπομονώ να βοηθήσω"
INTIME SPORTS

Η απόφαση της ΕΠΟ περί δυνατότητας μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας άνοιξε τον δρόμο της απόκτησης των Σανκαρέ, Ακόστα, Γιακούποβιτς και Ούμπιντες.

Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ περί δυνατότητας μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας άνοιξε τον δρόμο της ανακοίνωσής τους από την ΠΑΕ Άρης των Παπά Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα, Ελτνίν Γιακούποβιτς και Χαβιέρ Ούμπιντες.

Το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της απόκτησής του είναι η ανακοίνωση απόκτησής τους από την ΠΑΕ Άρης μετά τις συμφωνίες των προηγούμενων ημερών που ουσιαστικά επισημοποιήθηκε την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα με τον Σανκαρέ για συμβόλαιο τριών ετών, με τον Ακόστα ενός έτους, με τον Γιακούποβιτς δύο ετών και με τον Ούμπιντες επίσης δύο ετών.

Σανκαρέ: "Ανυπομονώ να βοηθήσω"

Ο Σανκαρέ βρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 με τον 27χρονο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό να αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Άρη από τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

" Περιμέναμε τρεις μήνες με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο, ζω από αυτό και είμαι χαρούμενος που βρήκα την καινούργια μου ομάδα.

Αυτό που θέλω είναι να κάνω σωστά την δουλειά μου. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ βοηθήσω", δήλωσε αρχικά ο Σανκαρέ και πρόσθεσε: " Είχα πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αλλά και από το εξωτερικό. Προτίμησα όμως τον Άρη.

Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη και με πολύ καλή οργάνωση. Μίλησα με τον κ. Τσιώλη, με τον οποίο έχω δουλέψει στον Βόλο και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα, αλλά και με τον πρόεδρο. Είδα πόσο με θέλουν και αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη."

Ακόστα: "Πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νοέ Ακόστα ο οποίος σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis για το πως βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ο Ισπανός αριστερός χαφ-εξτρέμ δήλωσε: " Ο Άρης συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές ομάδες στην Ελλάδα και σίγουρα μια μετακίνηση μου σε αυτή την ομάδα θα αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου."


Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι στον Άρη με τους Γιακόπουβιτς, Ούμπιντες και Σανκαρέ υποστήριξε: " Το ρόστερ που υπήρχε στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν πολύ ανταγωνιστικό και όποιος από αυτούς τους παίκτες πάει σε κάποια άλλη ομάδα θα βοηθήσει ιδιαίτερα".


Ενώ για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στο πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε: " Όταν τελειώσουν όλα θα είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεργαστώ ξανά με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Τσιώλης είναι ένας μεγάλος προπονητής."


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελντίν Γιακούποβιτς βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του για την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, κόρης, που είναι να έρθει στον κόσμο τις επόμενες ώρες και ακολούθως θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να τεθεί στην διάθεση του Τσιώλη.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ20 του Άρη. Οι… μεγάλοι επικράτησαν με 3-1 με γκολ που πέτυχαν οι Νέτο, Σολτάνι, Γκαρσία, ενώ για την Κ20 σκόραρε ο Παλιάτσος.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Διούδης και Κατίδης και ο τραυματίας Σηφάκης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσέζαρεκ με την παρουσία του Κροάτη επιθετικού στο παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη να συνεχίζει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Τέλος για αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου είναι πολύ πιθανό να δώσουνε το παρών και οι Σανκαρέ, Ακόστα, Γιακούποβιτς και Ούμπιντες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ