ΠΑΟΚ

Σάντος: "Δεν θα πούμε όχι σε κάτι εξαιρετικό"

Σάντος: "Δεν θα πούμε όχι σε κάτι εξαιρετικό"
Σάντος

Στην καθιερωμένη συν. Τύπου ο Σάντος τόνισε ότι ο "δικέφαλος του βορρά" θέλει την νίκη στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ. Ανακοινώθηκε ο Σορλέν

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής (04/01, 16:45) κόντρα στους Κρητικούς, ο Σάντος δήλωσε: " Σίγουρα θέλουμε την νίκη ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας. Φυσικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το γεγονός ότι είναι το πρώτο μετά από μια μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, το κάνει ακόμη δυσκολότερο. Είμαστε πάντως καλά προετοιμασμένοι, δουλέψαμε αυτό το διάστημα. Οι παίκτες μας έχουν σημαντικό κίνητρο να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, ενώ ο κόσμος μας θα είναι εκεί και θα μας βοηθήσει πάλι στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Έτσι πιστεύω ότι θα μπορέσουμε τελικά να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς".

Όσον αφορά την τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του, αλλά και την απουσία του Κονσεϊσάο, ο Πορτογάλος είπε: " Αυτό που θέλουμε να κάνουμε και σε αυτό τον αγώνα είναι να τρέξουμε πολύ, να έχουμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε με σοβαρότητα, όπως κάνουμε πάντα. Ο Κονσεϊσάο δεν θα αγωνιστεί και είναι μια απώλεια για μας. Ωστόσο έχουμε παίκτες στην ομάδα που θα μπορέσουν να τον αντικαταστήσουν με επιτυχία. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι θα μείνει εκτός μόνο για 4-5 μέρες".

Ερωτηθείς για την εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό και κατά μπορεί να επηρεάσει του Θεσσαλονικείς, τόνισε: " Ελπίζω να αφήσουμε πίσω την εμφάνιση στις Σέρρες και παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγώνα. Η εμφάνιση στις Σέρρες ήταν η χειρότερη μας στο φετινό πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Ίσως και στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο να μην ήμασταν τόσο καλοί αλλά εκεί είχαμε πάρει τη νίκη. Ήταν απλά μια άσχημη μέρα. Στο διάστημα της διακοπής είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτό με τους παίκτες και πιστεύω ότι κατάλαβαν ακριβώς το ζητάμε από αυτούς".

Για τα μεταγραφικά ο Σάντος υπογράμμισε: " Στόχος της ομάδας στην περίοδο των μεταγραφών είναι βασικά να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το ρόστερ μας. Είδαμε στην πορεία ότι εέχουμε κάποια κενά είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών και πρέπει να φροντίσουμε ώστε η απόδοση της ομάδας να μην πέφτει όταν υπάρχουν απουσίες. Περιμέναμε ότι αυτή την εποχή θα μπορούσε να βοηθήσει ο Βαγγελής αλλά δεν είναι έτοιμος τελικά ενώ Ίβιτς και Βερόν βρίσκονται πάλι στο όριο καρτών.

Αυτό ακριβώς θέλουμε να καλύψουμε με τις κινήσεις που θα κάνουμε στο μεταγραφικό παζάρι. Είμαι σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο και τον Βρύζα, ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας και είναι θέμα της διοίκησης να πραγματοποιήσει όσα έχουμε ήδη συζητήσει. Να ξέρετε ότι δεν κάνουμε μεταγραφές απλά για να κάνουμε μεταγραφές, θα πάρουμε παίκτες στις θέσεις που θέλουμε. Αν πάντως προκύψει κάτι εξαιρετικό στην πορεία δεν θα πούμε "όχι". Συνεπώς σε αυτή την περίοδο δεν θα κάνουμε κινήσεις για να ανεβεί επίπεδο η ομάδα".

Για τον Βιεϊρίνια, τον Μουσλίμοβιτς αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σορλέν, είπε: " Ο Βιεϊρίνια είναι σχεδόν έτοιμος, αλλά δεν μπορεί ακόμη να παίξει 90 λεπτά. Ίσως να είναι στην αποστολή. Ο Σορλέν δεν θα είναι στην αποστολή. Πρέπει πρώτα να εγκλιματιστεί στην ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα προσαρμογής. Είναι έμπειρος παίκτης και ίσως από το επόμενο παιχνίδι να βρίσκεται στην αποστολή. Ο Μουσλίμοβιτς είναι έτοιμος αλλά είχε μείνει εκτός αγώνων για περίπου 1,5 μήνα".

Τέλος, για την πορεία της ομάδας, ανέφερε: " Θα μπορούσαμε ίσως να ήμασταν λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν είμαστε όμως άσχημα. Στον πρώτο γύρο η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο και τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε όσα έχουμε πει".

Ανακοινώθηκε ο Σορλέν

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γάλλο μέσο Ολιβιέ Σορλέν γνωστοποίησε την Παρασκευή (2/1) μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ο "Δικέφαλος του Βορρά": "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την FC STADE RENNAIS για την απόκτηση του Olivier Sorlin για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού, με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι", αναφέρει η ανακοίνωση.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ