ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Ικανοποιημένος για το δεύτερο ημίχρονο"

Σάντος: "Ικανοποιημένος για το δεύτερο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής στο δεύτερο μέρος, αλλά παράλληλα δυσαρεστημένος από την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής μας ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ο Φερνάντο Σάντος, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό με την Ρωσία,

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Εθνικής βελτιώθηκε και έπαιξε όπως ξέρει, ενώ στο πρώτο μέρος τον δυσαρέστησε η αμυντική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός ανέφερε:

" Στο πρώτο ημίχρονο, δεν είδαμε τα χαρακτηριστικά της δικής μας ομάδας. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε. Γιατί επιθετικά σταθήκαμε αρκετά καλά, καλύτερα από άλλες φορές, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε και γκολ που δεν μέτρησαν.

Ωστόσο αμυντικά είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, δεν πιέσαμε καθόλου δεν μειώσαμε τις αποστάσεις από τους αντιπάλους και η Ρωσία το εκμεταλλεύτηκε καλά. Για αυτό το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε περισσότερα γκολ και γι' αυτό λέω πως δεν είχε τα δικά μας χαρακτηριστικά.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες, να μπούμε με άλλη νοοτροπία. Μια νοοτροπία με καλή άμυνα. Οι παίκτες το κατάλαβαν καλά και ήμασταν πολύ περισσότερο ομάδα. Για 35 λεπτά η Ρωσία δεν μας δημιούργησε ευκαιρία, εμείς είχαμε το γκολ και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και για ένα δεύτερο.

Μένω ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, από την επιθετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δυσαρεστημένος από την αμυντική λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου.

Από την άλλη αυτός είναι και ο σκοπός των φιλικών παιχνιδιών για να δούμε κάποια πράγματα που δεν πάνε καλά και να τα διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις".

Για την πρώτη εμφάνιση του Χολέμπας είπε: " Όσον αφορά το κλίμα έχει μπει καλά στην ομάδα. Όσον αφορά το αγωνιστικό αν εξαιρέσουμε τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο που ξέρει το παιχνίδι τους, στην αρχή είχε κάποιας προβλήματα, αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε και έδειξε πως μπορεί να μας βοηθήσει στο μέλλον".

Για το αήττητο σερί: " Σίγουρα είναι και αυτό σημαντικό, αλλά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Προετοιμαζόμαστε για τα τελικά, αλλά είναι σημαντικό και ότι δεν χάνεις γιατί μένει ψηλά το ηθικό των παικτών. Η ομάδα της Ρωσίας δεν είναι αμελητέα ποσότητα και πάνω κάτω είναι στα μέτρα της Κροατίας και δείξαμε ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με οποιαδήποτε ομάδα".

Τέλος, για το αν θα κάνει αλλαγές στο φιλικό της Τρίτης (15/11) με την Ρουμανία πρόσθεσε: " Από την στιγμή που μιλάμε για δύο φιλικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι λογικό να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και θα κάνουμε αλλαγές'.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ