ΠΑΟΚ

Σάντος:"Τίτλο σε δύο χρόνια με ΠΑΟΚ"

Σάντος:"Τίτλο σε δύο χρόνια με ΠΑΟΚ"
Σάντος - ζαγοράκης

Υπόσχεση για κατάκτηση τίτλων από την επόμενη χρονιά άφησε ο Φερνάντο Σάντος αναχωρώντας από την Πορτογαλία για την Θεσσαλονίκη, όπου θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

"Είμαι προετοιμασμένος για να δουλέψω σκληρά και να απολαύσω την επιτυχία που είχα στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, αλλά έχει να κατακτήσει πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη χρόνια θα είναι μεταβατική αλλά την δεύτερη και την τρίτη θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο.

Η αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν για πέντε χρόνια αλά την βρήκα υπερβολική. Τα τρία έτη είναι ιδανική χρονική περίοδος".

Ο Πορτογάλος προπονητής με βαθύτατα ειρωνική διάθεση άφησε αιχμές για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει άσχημες σχέσεις με τους παίκτες της Μπενφίκα. " Έλαβα μια πρόταση από έναν πρώην μου ποδοσφαιριστή. Είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό.

Φαίνεται ότι έχω κακές σχέσεις με τους παίκτες αλλά τώρα δέχτηκα μια πρόκληση από τον Ζαγοράκη που σταμάτησε να αγωνίζεται για να γίνω μέρος του πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του για τον ΠΑΟΚ".

Πάντως ο Σάντος δεν θέλησε να πει τίποτα για την πρώην του ομάδα. "Η Μπενφίκα αποτελεί παρελθόν" αρκέστηκε να πει ενώ εξήγησε τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα. "Εκεί νιώθω ότι η δουλειά μου δοξάζεται" ανέφερε ο Σάντος, ο οποίος θα έχει το δύσκολο έργο να αναγεννήσει τον δικέφαλο του Βορρά









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ