EURO 2024

Σάουθγκεϊτ: "Φανταστικός ο Μπέλιγχαμ, παράδειγμα για τους νέους ο Κέιν"

England's Jude Bellingham, left, celebrates with Harry Kane after scoring his side's first goal during a round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
England's Jude Bellingham, left, celebrates with Harry Kane after scoring his side's first goal during a round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) @2024 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και Χάρι Κέιν οδήγησαν την Αγγλία σε μεγάλη ανατροπή επί της Σλοβακίας και πρόκριση στους "8" του Euro 2024, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τους αποθεώνει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Η εθνική Αγγλίας βρέθηκε μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Euro 2024 καθώς μέχρι και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έβλεπε την Σλοβακία να προηγείται με 1-0, από το γκολ του Σραντς στο πρώτο μέρος, όμως όλα άλλαξαν από εκεί και μετά χάρη σε δύο... σωτήρες.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θυμήθηκε τα μεγάλα γκολ του σε αρκετά ματς της Ρεάλ στο φινάλε της περασμένης σεζόν και έγραψε το 1-1 με απίστευτο ψαλίδι στο 90+5' για να στείλει το ματς στην παράταση, ενώ εκεί πήρε τη σκυτάλη ο Χάρι Κέιν και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με κεφαλιά στο πρώτο λεπτά του έξτρα χρόνου για να υπογράψει την πρόκριση στα προημιτελικά.

"Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και το πνεύμα που έδειξαν. Όλοι μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε αυτό το στόχο και αυτό έκανε τη διαφορά", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για να κάνει κατόπιν ειδική μνεία για τους δύο σκόρερ των "τριών λιονταριών".

"Είναι φανταστικός ο Μπέλιγχαμ. Σκεφτόμασταν να τον βγάλουμε αλλά ξέρεις πως είναι ικανός σε τέτοιες στιγμές. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα με τη μπάλα.

Δεν μπορούσαμε να βρούμε τις σωστές λύσεις στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο τα πήγαμε καλύτερα. Συνέχισαν πάντως να προσπαθούν παρά την πίεση που είχαν.

Ο Κέιν είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ και οδηγεί καλά την ομάδα. Ήταν έξοχος ως αρχηγός και κρατάει σταθερά το τιμόνι του καραβιού.

Τέτοιες βραδιές θα αποτελούν σημείο αναφοράς για τα περισσότερα παιδιά καθώς αυτές μένουν στα τουρνουά".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ