ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαριέγκι: "Είμαστε καλύτεροι από τη Σπάρτα"

Σαριέγκι: "Είμαστε καλύτεροι από τη Σπάρτα"
Σαριέγκι, Βύντρα

Ο Σαριέγκι μίλησε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και είπε ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος ως ομάδα (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα prasinanea.gr:

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Χοφενχάιμ, πες μου την άποψή σου για αυτό το φιλικό;

" Καταρχάς, όπως είπες και εσύ ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για να δούμε την κατάστασή στην οποία βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι δεν έχει σημασία εάν κερδίζουμε ή αν χάνουμε. Φυσικά και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βρούμε τη φόρμα μας γιατί σε δέκα μέρες έχουμε τον πρώτο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι τότε".

Μίλησες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σπάρτα Πράγας. Πιστεύεις ότι είναι μια εύκολη ή μια δύσκολη κλήρωση για σας;

" Φυσικά και είναι δύσκολη. Κάθε χρόνο συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κατέκτησαν τη δεύτερη θέση κάτι που είναι δύσκολο. Πέρσι τους κερδίσαμε δύο φορές και φέτος πρέπει να κάνουμε πάλι το ίδιο. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα".

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης;

" Φυσικά και έχουμε καλές πιθανότητες και πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι στεναχωρημένοι επειδή η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο. Εσείς δουλεύετε σκληρά για αυτό εδώ στο Κιτζμπίχελ. Θέλεις να τους υποσχεθείς κάτι;

" Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα προσπαθήσουμε, θα παλέψουμε και φυσικά και εμείς θέλουμε να νικάμε. Είμαστε πολλά χρόνια χωρίς κάποιο τίτλο και είναι κάτι που θέλουμε να κατακτήσουμε φέτος”.



Σε διαπραγματεύσεις με Μάιντζ για Ίβανσιτς

Στην Μπουτεσλίγκα και την Μάιντζ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αυστριακός μέσος του Παναθηναϊκού Αντρέας Ίβανσιτς, καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του 26χρονο άσου που βρίσκεται ήδη στην Γερμανία. Υπό καταρρακτώδη βροχή η πρωινή προπόνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αυστριακός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με Μάιντζ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουτεσλίγκα, με τον Γερμανικό σύλλογο να προσφέρει 1 εκ. ευρώ στους πράσινους.

Οι δυο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να προσπαθεί να αυξήσει το ποσό της μεταγραφής, αφού το 1 εκ. θεωρείται μικρό ποσό για την αξία του ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος άσος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, με σκοπό να πείσει τους ιθύνοντες της Μάιντζ να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του.

Ακολουθούν και άλλοι

Μετά τον Αυστριακό δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει εξέλιξη και για τους Μάντζιο και Τζιόλη, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε για την νέα σεζόν.

Για τον πρώτο υπάρχει επίσημη ενδιαφέρον από την Ιταλία, ενώ ο Τζιόλης περιμένει μια καλή πρόταση από την Γερμανία.

Προπόνηση υπό βροχή-Αποχώρησε ο Γκάμπριελ

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση για τους "πράσινους", που πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους εννέα βαθμούς Κελσίου.

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν... λυπήθηκε τους παίκτες του οι οποίοι έτρεχαν επί 40 λεπτά μέσα στη βροχή. Μοναδικό πρόβλημα αυτό του Γκάμπριελ, που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Στο τέλος της προπόνησης ορισμένοι παίκτες έκαναν διαγωνισμό στα σπριντ, με τους Μαρσέλο Μάτος και Γιώργο Μαχλελή να "κόβουν" πρώτοι την κορδέλα.

Αναβλήθηκε η απογευματινή προπόνησης

Ο καιρός φαίνεται ότι χάλασε τα σχέδια του Τεν Κάτε και οι παίκτες της ομάδας πήραν ρεπό, αφού η χαμηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με την βροχή που δεν έχει σταματήσει από την Παρασκευή το βράδυ, ήταν αρκετά για αναβληθεί η απογευματινή προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βουνό που βρίσκεται δίπλα από το μέρος που προπονούνται οι παίκτες του "τριφυλλιού", έχει χιονίσει!















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ