ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαριέγκι: "Θέλω να νικήσω τον Κουεγιάρ"

Σαριέγκι: "Θέλω να νικήσω τον Κουεγιάρ"
Σαριεγκι

Ο Σαριέγκι ευχήθηκε να παίξει στη ρεβάνς της Πέμπτης (19:00) και να "σπάσει" την κατάρα με τον Κουεγιάρ!

Ο Γιόσου Σαριέγκι δεν αγωνίστηκε στην Γλασκώβη, καθώς ο Πεσέιρο τον απέκλεισε απο την αποστολή λόγω του κατάγματος στην μύτη που είχε υποστεί στον αγώνα με την Βέροια. Τώρα, ο Βάσκος είναι πολύ πιθανό να είναι στην αποστολή του "τριφυλλιού" για τον αγώνα της Πέμπτης και ευελπιστεί να δώσει τέλος στην "κατάρα", καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ τον Κουεγιάρ!
"Θέλω να συμμετέχω στον αγώνα και να νικήσω τον Κάρλος Κουεγιάρ για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες φορές που συναντηθήκαμε δεν ήμουν ιδιαίτερα τυχερός. Έχουμε τεθεί αντίπαλοι τέσσερις φορές. Δυο φορές όταν ήμουν στην Αλαβές και δυο με την φανέλα της Μπιλμπάο, όταν ο Κουεγιάρ ήταν στην Οσασούνα. Ο Κάρλος (σ.σ. Κουεγιάρ) έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Ελπίζω αυτή την φορά να τον νικήσω".

O Σαριέγκι δήλωσε θαυμαστής του Κουεγιάρ και θεωρεί οτι ο παίκτης των "Gers" έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία της Ρέιντζερς.

"Ο Κάρλος ήταν πολύ σημαντικός παίκτης στην Οσασούνα, γι' αυτό και τον σέβονται οι Αγκίρε και Θιγάντα με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ισπανία. Πάντα ήταν ανταγωνιστικός και με την σκληρή δουλειά κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Ρέιντζερς, που είναι απο τις αξιοσέβαστες ομάδες της Ευρώπης.

Στην ίδια ομάδα παίζει και ο Νόβο, είναι καλό να βλέπεις δυο Ισπανούς να τα πηγαίνουν καλά στο εξωτερικό. Ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω και να τους νικήσω. Συμμετέχω στις τελευταίες προπονήσεις με μάσκα. Νιώθω καλύτερα και θέλω όσο τίποτα να παίξω".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ