ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάρλια: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ, έχουμε πίεση σε κάθε ματς γιατί θέλουμε τη νίκη"

Σάρλια: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ, έχουμε πίεση σε κάθε ματς γιατί θέλουμε τη νίκη"
Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια INTIME

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη επί του Άρη τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Ο Κροάτης στόπερ του Παναθηναϊκού, Ζβόνιμιρ Σάρλια, δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι οι πράσινοι έπρεπε να πετύχουν περισσότερα γκολ κόντρα στον Άρη, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του τριφυλλιού έχουν πίεση σε κάθε παιχνίδι γιατί πάντα θέλουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια στη NOVA: Για το αν το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο από πλευράς Παναθηναϊκού. "Δεν ξέρω, είμαστε ακριβώς μετά το παιχνίδι, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω πως μπορεί να ήταν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να έχουμε κάνει και καλύτερα. Θα το δούμε στην ανάλυση, θα μας πει ο προπονητής".

Για το αν υπάρχει πίεση: "Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό σε κάθε ματς έχεις πίεση. Είτε αυτό είναι ντέρμπι, είτε κόντρα σε μια μικρή ομάδα. Ακόμα και αν κερδίσεις πέντε παιχνίδια στη σειρά πρέπει να κερδίσεις και το έκτο γιατί κανείς δεν θυμάται τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάντα υπάρχει πίεση και πάντα στοχεύουμε στη νίκη".

Τι άλλαξε στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος: "Πετύχαμε το γκολ στο δεύτερο μέρος. Αυτή ήταν η διαφορά. Ο προπονητής μας έδειξε στο ημίχρονο που υπάρχουν περισσότεροι χώροι, που μας πίεζαν και πως θα έπρεπε να κινηθούμε για να βάλουμε γκολ. Αυτό δούλεψε. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και με περισσότερα τέρματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ