COPA AMERICA

Σαρώνει ο Καστίγιο

Σαρώνει ο Καστίγιο
καστιγιο

Ο Νέρι Καστίγιο είναι η αποκάλυψη του Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στην Βενεζουέλα

Οι μετοχές του 23χρονου παίκτη έχουν ανέβει κατακόρυφα μετά το Κόπα Αμέρικα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, πολλές ομάδες είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.
Η αναγνώριση του Καστίγιο επιβεβαιώνεται καθημερινά όχι μόνο από τα δημοσιεύματα του Τύπου, αλλά και από την ψηφοφορία του κόσμου που παρακολουθουν την διοργάνωση, κατατάσσοντας τον Καστίγιο στην δεύτερη θέση του πολυτιμότερου παίκτη του Κόπα Αμέρικα, πάνω από παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Ρομπίνιο και Ρικέλμε.

Ο "ερυθρόλευκος" άσσος κατέχει μέχρι σήμερα την δεύτερη θέση στην προτίμηση των ψηφοφόρων με ποσοστό 28,15%, αφήνοντας τρίτο τον Αργεντίνο άσσο Χουάν Ρικέλμε με μόλις 11,03% και τέταρτο τον Βραζιλιάνο άσσο της Ρεάλ Ρομπίνιο 9,29%.

Πώτος στην ψηφοφορία με εξίσου καλές εμφανίσεις και ένα καταπληκτό γκολ με αντίπαλο την Ουρουγουάη ο Αργεντίνος Μέσι με ποσοστό 39,43%.

Την πέμπτη και έκτη θέση κατέχουν δύο ακόμα Μεξικάνοι οι Μπλάνκο και Γκουαρντάντο με 2,35% και 1,92% αντίστοιχα.

Ο Μασεράνο της Λίβερπουλ βρίσκεται στην έβδομη θέση με ποσοστό 1,17% και ο Αργεντίνος Τέβες της Μάντσεστερ με 0,79% στην όγδοη θέση. Πολύ πίσω βρίσκονται ο Χάιντσε της Μάντσεστερ και ο Μιλίτο της Μπαρτσελόνα.

Ο Καστίγιο έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος παίκτης σε τρία παιχνίδια της διοργάνωσης με Παραγουάη, Εκουαδόρ και Βραζιλία.










TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ