ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σας αρέσει ο Βαλβέρδε;

Σας αρέσει ο Βαλβέρδε;
Βαλβέρδε

Κάποιοι τον θέλουν, κάποιοι όχι. Οι οπαδοί της Ατλέτικο τοποθετούνται για τον Βαλβέρδε!

Για ακόμη μία μέρα ισπανικά Μ.Μ.Ε. ασχολήθηκαν με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε. Το θέμα προκάλεσε αρκετή "σπέκουλα".
Συγκεκριμένα η ισπανική "Marca" ανέφερε ότι ο Βαλβέρδε είναι ο προπονητής που θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Επί του θέματος τοποθετήθηκαν οι φίλοι της ομάδας. Οι περισσότερες απαντήσεις ήταν αντίθετες προς τη συγκεκριμένη λύση, ωστόσο προέκυψαν και κολακευτικά σχόλια. Ιδού ορισμένες (θετικές και αρνητικές) τοποθετήσεις επί του θέματος:

" Ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι εργάζεται σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Δύο τρεις-ομάδες ξεχωρίζουν εκεί, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ".

" Ο Αλεχάντρο Βαλβέρδε ήταν ένας μεγάλος ποδηλάτης. Αλλά και ως προπονητής θα ήταν καλύτερος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε".

" Ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής αλλά όχι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει την Ατλέτικο στην κατάκτηση τίτλων. Είναι ιδανικότερος για πιο μεγάλα κλάμο, τα οποία επιθυμούν να παίζουν όμορφα και επιθετικά, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και η Άρσεναλ".

" Όχι τον Βαλβέρδε σας παρακαλώ! Καλύτερη επιλογή είναι ο Βίκτορ Φερνάντεζ".

" Όχι, όχι τον Βαλβέρδε. Φέρτε επιτέλους κάποιον που θα είναι διαφορετικός από όλους τους προηγούμενους. Κάποιον στο στυλ του Βενγκέρ".













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ