ΑΡΗΣ

Σάσα: "Θα μείνω και την επόμενη σεζόν στον Άρη, οι Έλληνες αγαπούν το ποδόσφαιρο"

Ο Λούκας Σάσα τρέχει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τη Super League Interwetten.
Ο Λούκας Σάσα τρέχει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Σάσα τόνισε πως θα παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν, μίλησε για την αγάπη και τη στήριξη των οπαδών της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν για το Conference League.

Την τελευταία τριετία ο Λούκας Σάσα αγωνίζεται στον Άρη και στο τέλος της φετινής σεζόν είδε την ομάδα του να εξασφαλίζει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Μιλώντας στο Sport Buzz, ο 32χρονος μέσος αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των κίτρινων, την επιτυχία του Conference League, ενώ τόνισε πως θα παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν.

"Μια ακόμα σεζόν με πολλούς αγώνες έκλεισε. Ήμουν πάντα στη διάθεση του προπονητή μου, έχοντας τον ρόλο μου και παραμένοντας αφοσιωμένος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε έναν τίτλο αυτή τη σεζόν, κάτι που η ομάδα θέλει πολύ, γιατί έχει να συμβεί πολύ καιρό. Οπότε κάθε χρόνο υπάρχει μεγάλη πίεση.

Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, αλλά τερματίσαμε τρίτοι, μπροστά από μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, και αυτό δείχνει ότι είχαμε πολύ καλή παρουσία. Επιπλέον, έχουμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο Conference League και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εκεί στην αρχή της διοργάνωσης", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τους κίτρινους.

"Είναι ένας λαός που αγαπάει το ποδόσφαιρο, οπότε από τότε που ήρθα οι οπαδοί του Άρη με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα και με σέβονται πολύ, όπως και εγώ. Είναι πολύ ευχάριστο να αναγνωρίζεται η αφοσίωσή σου και ήμουν πάντα πολύ χαρούμενος εκεί.

Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο. Θα μείνω στην ομάδα την επόμενη σεζόν, αλλά δεν σκέφτομαι πολύ τη μεταγραφική περίοδο".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ