ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σαβιόλα: "Γυρίζω στην Εθνική μέσω Μαδρίτης"

Σαβιόλα: "Γυρίζω στην Εθνική μέσω Μαδρίτης"
Σαβιόλα-Αργεντινή

Το νέο απόκτημα της Ρεάλ ελπίζει ότι μέσα από τις εμφανίσεις του στο "Μπερναμπέου" θα ξανακερδίσει τη θέση του στην "μπιανκοσελέστε", εκφράζοντας ταυτόχρονα το θαυμασμό του για τη "βασίλισσα" του... Βαλντάνο

Ο 25χρονος Αργεντινός φορ, όπου βρεθεί και όπου σταθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι, ενώ με σημερινές του δηλώσεις εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει αυτή την... τεράστια αλλαγή στην καριέρα του.
"Θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Δεν μπορούσα να παίξω στο Κόπα Αμέρικα, όμως θα ήθελα σύντομα να γυρίσω στην ομάδα. Ήμουν μέλος της ομάδας για μεγάλο διάστημα και επιθυμώ να ξαναφορέσω τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος", τόνισε στις δηλώσεις του ο Σαβιόλα για να συνεχίσει:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης μου δίνει μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχω τον στόχο μου αυτό. Εάν παίζω τακτικά νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Πάντα μου άρεσε η ομάδα αυτή, ειδικά από την εποχή που ήταν τεχνικός ο Χόρχε Βαλντάνο.

Μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιζε με τον Ραούλ, ο οποίος είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από την ομάδα νέων, καθώς και το γεγονός ότι είχε παίκτες κλειδιά όπως ο Ρεδόνδο. Ήταν ένας παίκτης που πάντα μου άρεσε".

Το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα έχει κλείσει οριστικά για τον Σαβιόλα, με το "κουνέλι" να εκφράζει την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο επιβλητικό "Μπερναμπέου".

"Ανυπομονώ να παίξω στο Μπερναμπέου και αισθάνομαι ότι θα έχω την αγάπη των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να κατακτήσω τίτλους, ελπίζω σε μία επιτυχημενη σεζόν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και με την ομάδα μου.

Θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ένας ξεχωριστός τίτλος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Μετά το Μουντιάλ είναι η δεύτερη σπουδαιότερη διοργάνωση στον κόσμο, και ελπίζω να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο με τη Ρεάλ.



Τέλος, ο Σαβιόλα μίλησε για την σημασία που έχει για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε μία ομάδα του μεγέθους της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είναι μία τεράστια ευθύνη. Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μία τεράστια ιστορία πίσω της. Το να περπατάς στο Μπερναμπέου ή το Καμπ Νου με χιλιάδες οπαδούς να ουρλιάζουν και να παρατηρούν το κάθε λάθος που κάνεις δεν είναι για οποιανδήποτε παίκτη. Σε αυτές τις ομάδες καλείσαι να δείξεις την αξία σου".












TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ