ΠΑΟΚ

Σαββίδης στη συνάντηση με Λουτσέσκου και συνεργάτες: "Μαγικός ο τίτλος, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν"

Σαββίδης στη συνάντηση με Λουτσέσκου και συνεργάτες: "Μαγικός ο τίτλος, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν"
Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες του για το πώς θα πορευθεί ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, λέγοντας ότι ο περσινός τίτλος είναι μαγικός, όμως μπροστά του ο Δικέφαλος έχει νέες προκλήσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από πέντε χρόνια, σε συνάντηση κορυφής που έκανε όλη η ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Πόρτο Καρράς.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου έστειλε μήνυμα προς τους συνεργάτες του να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή και να διατηρηθεί αυτό το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους, στο οποίο (κατ' αυτόν) ο ΠΑΟΚ διαφέρει από τις άλλες ομάδες. Έτσι και φέτος οι ασπρόμαυροι πρέπει να βλέπουν όλα τα ματς παιχνίδι με παιχνίδι και να τα δουν σαν τελικούς.

"Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!

Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές", ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ