ΑΕΚ

Σχέδιο για εταιρία λαϊκής βάσης

Σχέδιο για εταιρία λαϊκής βάσης
Κανελλόπουλος

Υπέρμαχος της λειτουργίας της ΠΑΕ στα πρότυπα εταιρίας λαϊκής βάσης εμφανίζεται ο Τάκης Κανελλόπουλος

Στις 23 Απριλίου θα συζητηθούν πολλά όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ, αφού τότε είναι προγραμματισμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση υπό την προεδρία του Σταύρου Αδαμίδη.
Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι, είναι και αυτό της σύστασης εταιρίας λαϊκής βάσης, η οποία θα δώσει την δυνατότητα στους φίλους της ΑΕΚ να μετάσχουν ενεργά στη διοίκηση.

Την ιδέα έβαλαν αρχικά στο τραπέζι η "Ένωση 1924" μαζί με την Ερασιτεχνική, που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. και ζήτησαν μετ' επιτάσεως από τον, εν δυνάμει τότε και πρόεδρο τώρα, Σταύρο Αδαμίδη, να την περιλάβει στα θέματα συζήτησης στη Γ.Σ. Ο Τάκης Κανελλόπουλος ωστόσο να θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Το πλάνο...

Σύμφωνα με το σχέδιο του επιχειρηματία, κάθε φίλος της ΑΕΚ θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει μετοχές της εταιρίας και τα χρήματα αποκτώντας την ιδιότητα του μέλους μιας οργάνωσης που θα συσταθεί επί τούτου. Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται κάθε χρονιά, από την συμμετοχή του κάθε μέλους, θα μοιράζονται σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτεχνική.

Το πώς θα μοιράζονται τα χρήματα θα το αποφασίζουν τα μέλη της οργάνωσης, σε συνεννόηση πάντα με την εκάστοτε διοίκηση της ΠΑΕ.

"Θέλω και εγώ να συμμετέχω"

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα", ο Τάκης Κανελλόπουλος τόνισε πως θέλει να είναι μέλος μιας οργάνωσης που θα λειτουργεί για την ΑΕΚ, με την συμμετοχή όλων όσων αγαπούν τον σύλλογο.

" Είναι σίγουρο ότι θα ήθελα να ήμουν υποψήφιος για τη διοίκηση, Όχι βέβαια πρώτος, ή δεύτερος ή τρίτος σε αυτήν τη διοίκηση. Αυτό για εμένα δεν έχει καμία σημασία. Θα πάλευα όμως με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχουμε τη δημιουργία μιας τέτοιας "οργάνωσης", που θα λειτουργούσε για την ΑΕΚ με τη συμμετοχή όλων όσοι αγαπούν τον σύλλογο, έχουν προσφέρει και εξακολουθούν να προσφέρουν.

Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε σε όλη την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αντίθετα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε: "Δεν γίνεται και δεν συμμετέχω".



Ειδικό πρόγραμμα για πέντε



Την τελευταία προπόνηση πριν από την άδεια για το Πάσχα έκαναν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Σε αυτή δεν συμμετείχαν οι Τζιμπούρ και Άλβες, οι οποίοι έκαναν μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς και ο Γιάχιτς που έκανε ελαφρύ τρέξιμο. Ο Καράμπελας περιορίστηκε στο ελαφρύ τρέξιμο, λόγω κάκωσης στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού. Τέλος, ο Σάχα συνέχισε το πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και έπειτα διπλό στο μισό γήπεδο και τακτική. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα του Πάσχα στις 5 το απόγευμα.

Στις 12 Απριλίου μιλάει ο Αδαμίδης

Στις 12 Απριλίου θα δώσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα έχοντας στο πλευρό του τους νέους του συνεργάτες στη διοίκηση.






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ