ΑΡΗΣ

Σε αναμονή του Γκαρσία

Σε αναμονή του Γκαρσία
Γκαρσια Νατσο, αρης

Από σήμερα θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή τους οι Χαλκιάς και Γκαρσία που ολοκλήρωσαν τις εθνικές τους υποχρεώσεις

Ο Χαλκιάς επέστρεψε το πρωί στην Θεσσαλονίκη μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική μας ομάδα που συνοδεύτηκε και με την χθεσινή του παρουσία στο νικηφόρο παιχνίδι στην Βαλέτα με αντίπαλο την Μάλτα.
Όσο για τον Γκαρσία αναμένεται με την σειρά του να βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη μετά την παρουσία του με την Εθνική της Βολιβίας. Χθες το βράδυ υπήρχε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Νότια Αφρική στο Γιοχάνεσμπουργκ και το πρωί ο παίκτης του Άρη ήταν να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής του.

Σήμερα ο Βολιβιανός πρόκειται να ξεκουραστεί και από αύριο θα τεθεί και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς στην διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Κατά τα άλλα ο Τάσος Κυριάκος από ότι φάνηκε δεν είχε κάτι πιο σοβαρό από το σκίσιμο που τον ανάγκασε να κάνει ράμματα στην προπόνηση της Τρίτης και χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την πλευρά του ο Κίκε Ερνάντεθ θέλοντας να αποφύγει τυχόν χαλάρωση των παικτών του εν όψει της συνέχειας του φετινού πρωταθλήματος, και πολύ περισσότερο του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Εργοτέλη, προσπάθησε και χθες με τα λεγόμενά του να τους κρατήσει προσγειωμένους.

"Πρέπει να είμαστε σοβαροί την Κυριακή. Ο Εργοτέλης είναι καλός αντίπαλος και πρέπει να προσέξουμε. Έχουμε κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα", τόνισε και χθες ο Ισπανός τεχνικός του Άρη στους παίκτες θέλοντας να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ενώ θυμήθηκε την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου επί του Παναθηναϊκού.

"Δεν κέρδισαν τυχαία τον Παναθηναϊκό. Είναι σφιχτή ομάδα και καλή στις αντεπιθέσεις, οπότε οφείλουμε να προσέξουμε ώστε να μην γίνει η ζημιά", κατέληξε ο Κίκε Ερνάντεθ που δείχνει και δικαιολογημένα να υπολογίζει ιδιαίτερα στους Κρητικούς για να καταλήξει: "Είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Αρκεί να πιάσουμε μία καλή απόδοση και να μην δώσουμε την ελπίδα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει έστω και με βαθμό από εδώ".



Τέλος σήμερα και στην διάρκεια του οικογενειακού διπλό ο Κίκε Ερνάντεθ αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το πιο πιθανό είναι ο Άρης να έχει στην άμυνά του τους Κολτσίδα, Παπαδόπουλο, Βαγγέλη και έναν εκ των Κοίρα ή Τούτα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ