ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ανοικτή γραμμή...

Σε ανοικτή γραμμή...
Βέλιτς, Παναθηναϊκός

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται συνεχώς Βέλιτς-Πεσέιρο. Μετά τον Μπόβιο, σειρά οι Μπίσκαν, Βίκτορ

Η επικύρωση της συμφωνίας του Πορτογάλου τεχνικού με τους "πράσινους" μόλις θα επισημοποιηθεί θα σημάνει και την έναρξη του "χτισίματος" του νέου ρόστερ στο "τριφύλλι".
Βέβαια, πολύτιμος χρόνος δεν έχει χαθεί καθώς ο 47χρονος τεχνικός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, αφού ο τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" εξετάζει καθημερινά τις προτάσεις που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ ταξιδεύει και στο εξωτερικό για να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις από τις καλύτερες.

Την σκυτάλη οι Μπίσκαν και Βίκτορ


Μετά τον Ρικάρντο Μποβιο, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του σειρά για να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να πάρουν οι Μπίσκαν και Βίκτορ.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Κροάτη μέσου αλλά και το μέγεθος του ονόματός του κάνουν τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να αναθεωρήσουν και να προτείνουν συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές με τα ενδεχόμενα παραμονής του να είναι ισάξια.

Στην περίπτωση του Ισπανού άσου, Βίκτορ Σάντσεθ, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" έχουν ως "σκόπελο" για να "σπάσουν" το συμβόλαιό του, τον πατέρα του ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι αδιάλλακτος για να φύγει ο γιος του. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή σίγουρα παίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει ετησίως και δύσκολα θα βρει σε άλλο σύλλογο.

Προπονήσεων... συνέχεια

Παρόλο που αγωνιστική κίνηση δεν υπάρχει πλέον, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα στο "τριφύλλι". Οι "πράσινοι", οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Παιανία τη Δευτέρα, λόγω του διήμερου ρεπού το Σαββατοκύριακο ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης του κ. Μουνιόθ.

Ο Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μπίσκαν πήρε μέρος στο πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θανάσης Τσίγκας, Βίκτορ Σάντσεθ, Φίλιππος Δάρλας και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στην Κροατία και ο Μάριο

Μετά τον Αντονι Σέριτς και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για τις αναμετρήσεις εναντίον της Εσθονίας στο Ταλίν (02/06) και της Ρωσίας στο Ζάγκρεμπ (6/6).

Ο τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του συλλόγου που κλήθηκε να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη Αντονι Σέριτς και τους Αντρέας Ιβανσιτς (Αυστρία) και Μίκαελ Νίλσον (Σουηδία).



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ