ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε απολογία ο Ντόε

Σε απολογία ο Ντόε
ντοε

Ο Αφρικανός κλήθηκε σε απολογία για αδικαιολόγητη απουσία από την προπόνηση. Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη ο Λουτσιάνο.

Στην αποστολή ο Λουτσιάνο

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στο Περιστέρι. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα βρίσκεται στην αποστολή αν και δεν είναι 100% έτοιμος αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Μερίνο και Ρόβας. Ο προπονητής της ομάδας Ντράγκαν Κοκότοβιτς επέλεξε 19 παίκτες οι οποίοι σήμερα το βράδυ θα αποσυρθούν στο αθλητικό κέντρο και είναι οι:

Ανδριόλας, Γελαδάρης, Γεωργίου, Ιωάννου, Κατεμής, Κριπιντήρης, Κορακάκης, Κούτσης, Κουτσοσπύρος, Λαζανάς, Μαρίνος, Μιχαηλίδης, Παγώνης, Χάλαρης, Λουτσιάνο, Μαγκντί, Ολιβέιρα, Ραγκουέλ, Σανόκο.

Δήλωση συμμετοχής στο Ιντερτότο

Συμμετοχή στο Κύπελλο Ιντερτότο δήλωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Σύμμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο συγκεκριμένο θεσμό θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

* Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται σήμερα ως τις 19.00 από το γραφείο διαχείρισης της ΠΑΕ στο Δημοτικό Γυμναστήριο και αύριο από τις 10.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

* Ο Αχμέντ Μαγκντί δέχθηκε νέα κλήση από την Ολυμπιακό ομάδα της Αιγύπτου για τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24 Μαρτίου. Ο παίκτης θα αναχωρήσει από την Ελλάδα την19η Μαρτίου.













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ