BRAND EXPERIENCE

Σε αυτό το Euro, ο πραγματικός νικητής θα κριθεί στο ροντέο

Σε αυτό το Euro, ο πραγματικός νικητής θα κριθεί στο ροντέο
PHOTO BY RICHARD ROHRDANZ ON UNSPLASH

Την Κυριακή 14 Ιουλίου το SPORT24 μαζί με τον Μασούτη γιορτάζει το ποδόσφαιρο σε ένα συναρπαστικό event στην παραλία της Βούλας, στο οποίο θα απολαύσουμε την κορύφωση του EURO 2024 και θα μάθουμε επιτέλους ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έπειτα από έναν μήνα γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά! Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και το SPORT24 καλεί τους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μαζί με τους δημοσιογράφους του site τον μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα.

Φαντάσου να βλέπεις τον μεγάλο τελικό σε μια γιγαντοοθόνη 9 μέτρων, να κάθεσαι σε αναπαυτικά πουφ και σύσσωμο το δημοσιογραφικό team του SPORT24 να βρίσκεται εκεί για να σχολιάζετε παρέα κάθε φάση.

Το event του μεγάλου τελικού του SPORT24 απευθύνεται σε εσένα που δεν έχεις χάσει ματς και το σκρολάρισμα στην αρχική του SPORT24 έχει γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Η παραλία της Βούλας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αναγνώστες μας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Σε αυτό το Euro, ο πραγματικός νικητής θα κριθεί στο ροντέο

Ένα event για περιπετειώδεις φιλάθλους

Ο Μασούτης ετοιμάζει, μαζί με το team του SPORT24, ένα από τα πιο fun activation της βραδιάς το ροντέο. Το ροντέο θα χαρίσει άφθονο γέλιο και θα αποτελέσει αληθινή πρόκληση για τους αναγνώστες, που θα το δοκιμάσουν. Χαρακτηριστικά, ένας μικροϋπολογιστής δίνει μέσω μιας ρομποτικής κεφαλής κινήσεις στον ταύρο, προσφέροντας ρεαλιστική αίσθηση ροντέο. Φουσκωτό στρώμα διαμέτρου 5m προσφέρει απόλυτη ασφάλεια κάνοντας τις πτώσεις απόλυτα διασκεδαστικές, γιατί δεν θέλουμε τίποτα να σου χαλάσει τη βραδιά.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη από τον Διαμαντή Μασούτη ο οποίος άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στην καρδιά της πόλης. Είναι αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση και μία από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά.

Τo 2018 εισήλθε δυναμικά στην Αττική και πλέον διαθέτει 57 εταιρικά καταστήματα και 1 darkstore, ενώ το 2022, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία, διεύρυνε την παρουσία της σε νησιά του Αιγαίου, στην Κέρκυρα και με μετοχική συμμετοχή στην Κρήτη. Ελέγχει 400 καταστήματα: 360 super market, 15 Grand Μασούτης, 1 πράσινο κατάστημα, 23 Cash & Carry, 1 dark store και διαθέτει υπερσύγχρονο Logistics Center στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις 62.000 τ.μ., οικόπεδο 145.000 τ.μ.).

Παράλληλα, το e-shop Μασούτης έχει δυναμική παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η υπηρεσία "Διανομή στο σπίτι" είναι διαθέσιμη σε 50 πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα.

  • Επιλέγετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας
  • Δίνετε την παραγγελία σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους:
  • στο masoutis.gr
  • στο application Scan&Shop μασούτης (εφαρμογή για κινητά)
  • στο πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, με κλήση στο 2310 2310 88 (αστική χρέωση)

Κάντε τώρα τις ηλεκτρονικές αγορές σας μέσω του eshop Masoutis, και επωφεληθείτε από 3 έως 6 άτοκες δόσεις* με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι για τους καταναλωτές τα «οικονομικά και ελληνικά» σούπερ μάρκετ που εμπιστεύονται.

Μπορείς να παίξεις κι εσύ, αρκεί φυσικά να πατήσεις εδώ:

Τι μας επιφυλάσσει o Mασούτης; Το αγαπημένο σούπερ μάρκετ φροντίζει για το πιο βασικό κομμάτι προκειμένου να μπορέσουν οι αναγνώστες μας να απολαύσουν το event: το φαγητό.

TAGS BRAND EXPERIENCE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ