ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Σοριάνο

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Σοριάνο
Σοριάνο

Ο Τζόναταν Σοριάνο, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση μετρώντας 27 γκολ σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (VIDEOS).

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένα από τα ονόματα επιθετικών που "έπαιξε" δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ήταν κι αυτό του Τζόναταν Σοριάνο.

Ο επιθετικός της Ζάλτσμπουργκ είναι από τους πιο φορμαρισμένους σκόρερ της Ευρώπης τα τελευταία τρία χρόνια, μετρώντας 104 γκολ από τη σεζόν 2012-2013 μέχρι και σήμερα φορώντας τη φανέλα των Αυστριακών!

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, βέβαια, ήταν από την αρχή δύσκολη υπόθεση, αφού η Ζάλτσμπουργκ δεν έπεφτε κάτω από τα 8-10 εκ. ευρώ. Ποσό λογικό αν σκεφτούμε τα κατορθώματα και την ηλικία του (29 ετών).

Σε δαιμονιώδη κατάσταση

Και τη φετινή περίοδο ο Ισπανός στράικερ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά ( χατ τρικ την Πέμπτη απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ). Μετρά 27 γκολ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα σκοράρει με κάθε τρόπο.

Με σουτ, κεφαλιά, εκτέλεση φάουλ (εξαιρετικός σε αυτόν τον τομέα), εκτέλεση πέναλτι. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για έναν παίκτη που διαθέτει όλο το πακέτο.

Ας δούμε με αριθμούς τα κατορθώματα του φέτος και από κάτω βίντεο με τα γκολ του.

Πρωτάθλημα: 13 εμφανίσεις, 16 γκολ

Όμιλοι Europa League: 4 εμφανίσεις, 5 γκολ

Κύπελλο: 3 εμφανίσεις, 4 γκολ

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: 4 εμφανίσεις, 2 γκολ

ΣΥΝΟΛΟ : 24 εμφανίσεις, 27 γκολ, 12 ασίστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ