ΑΡΗΣ

Σε διακανονισμό με Καστίγιο

Σε διακανονισμό με Καστίγιο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πέτυχε μετά από μία σειρά επαφών όλες αυτές τις τελευταίες μέρες να έρθει σε συμφωνία διακανονισμού με τον Νέρι Καστίγιο.

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης της προσφυγής του Νέρι Καστίγιο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πέτυχε να έρθει σε συμφωνία διακανονισμού με τον 28χρονο διεθνή Μεξικανό επιθετικό.

Σύμφωνα με την συμφωνία που υπογράφηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πέτυχε "κούρεμα" του χρέους της τάξης των 625.000 ευρώ με σύμμαχο την καλή διάθεση που έδειξε ο Καστίγιο.

Υπενθυμίζεται πως στον Καστίγιο είχε επιδικαστεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας το ποσό των 1.375.000 ευρώ μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την σημερινή εξέλιξη καλείται να καταβάλει στον Καστίγιο το ποσό των 750.000 ευρώ, που ουσιαστικά αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του και αυτά σε 18 δόσεις.

Σήμερα κιόλας δόθηκε ένα ποσό ως προκαταβολή και θα ακολουθήσουνε άλλες δύο δόσεις μέσα στο καλοκαίρι και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί σε μηνιαίες δόσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.

Πλέον θα γίνει προσπάθεια κάτι ανάλογο να γίνει και με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές που είχανε καταθέσει προσφυγή και πιο συγκεκριμένα τους Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Πάπα Σανκαρέ με πιο δύσκολη περίπτωση αυτή του τελευταίου καθώς δείχνει να επιμένει να αξιώνει χρήματα και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ