ΑΡΗΣ

Σε διάσταση με Παλαθουέλος

Σε διάσταση με Παλαθουέλος
Παλαθουέλος

Σε διάσταση με Παλαθουέλος, την ώρα που ο Άλεξ Πέρεθ σε ηλικία 22 χρονών κρεμάει τα παπούτσια του!

Με αφορμή τις προτάσεις αυτές ο Παλαθουέλος φαίνεται να έχει το μυαλό του περισσότερο σε αυτές παρά στον Άρη δείχνοντας διατεθειμένος ακόμη και να τραβήξει το σχοινί για να πάρει μεταγραφή.
Ο Ισπανός μέλος μπορεί να ήρθε κανονικά στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την χθεσινή πρώτη για την νέα αγωνιστική περίοδο, που όπως είναι γνωστό μετατράπηκε σε φιέστα, όμως μετά από μία κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του Άρη το πρωί φαίνεται πως ξεκαθάρισε ότι θέλει να πάρει μεταγραφή.

Να αποτελέσει δηλαδή παρελθόν για την ομάδα ένα χρόνο μετά τον ερχομό του. Η στάση όμως του Παλαθουέλος δεν βρήκε καθόλου σύμφωνους τους ανθρώπους του Άρη που από την πλευρά τους είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο του από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και όπως τονίζουν έχουν αποκτήσει 100% τα δικαιώματα του.

Μετά λοιπόν την χθεσινή εξέλιξη και μέχρι όπως φαίνεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο από πλευράς της ΠΑΕ Άρης αποφασίστηκε ο Παλαθουέλος να μην συμμετάσχει στις προπονήσεις και παράλληλα επιμένουν πως δεν θέλουν να τον πουλήσουν χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο πως θα συμβεί αν ο Ισπανός επιμείνει στην θέση του.

Εύλογα αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα αποτελέσει ξένο σώμα για τον Άρη κάτι που δεν θα θέλει κανένας στην ομάδα να συμβεί ενώ έχει ξεκαθαριστεί πως κανείς δεν παίζει με το ζόρι στον Άρη. Όπως και να έχει το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες κι αν αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν με τον Παλαθουέλος να ήταν απών στην χθεσινή πρώτη.

Από την πλευρά του ο Μανουέλ Φερέρ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Μetrosport για το θέμα του Παλαθουέλος τόνισε: "Ο Παλαθουέλος δεν θέλει να μείνει στον Άρη και κανείς δεν μπορεί να μένει στην ομάδα με το ζόρι. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές που παίζουν να θέλουν να αγωνίζονται για τον Άρη. Όλοι είναι σημαντικοί αλλά κανείς δεν είναι τόσο απαραίτητος για να θεωρείται αναντικατάστατος. Την περίοδο αυτή πήραμε ποδοσφαιριστές τους οποίους ήθελαν αρκετές ομάδες".


Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πέρεθ!

Κι αν κάπως έτσι έχει η περίπτωση του Παλαθουέλος στον Άρη από χθες δεν μπορούν να υπολογίζουν Άλεξ Πέρεθ που ενημέρωσε τους διοικούντες της ομάδας ότι έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο αν και μόλις στα 22 του.

Ο Ισπανός που τον περασμένο Ιανουάριο είχε έρθει από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε πέρσι ουσιαστικά να βοηθήσει καθόλου εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν κι ενώ φέτος έμοιαζε απόλυτα υγιής να λάβει μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στον νέο Άρη αιφνιδίασε τους πάντες με την απόφαση του.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι έδειξε ανένδοτος να μεταπειστεί στην προσπάθεια που καταβλήθηκε και πλέον όπως όλα δείχνουν στον Άρη μετά και την αποχώρηση του Πάουλο Κόστα αναμένεται να αναζητηθεί κάποιος ακόμα για την αριστερή πτέρυγα δεδομένο ότι υπάρχει μόνο ο Σιστόν.

Παρελθόν επίσης για τον Άρη όπως αναμενόταν όμως και ο Πάμπλο Κοίρα. Ο Ισπανός έδωσε μεν το παρών στην χθεσινή "πρώτη" αφού έχει ακόμη συμβόλαιο όμως δεν προπονήθηκε αφού πέρασε για να εξοφληθεί και να λύσει οριστικά την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ