ΑΓΓΛΙΑ

Σε... δημοπρασία βγαίνει ο Μόντριτς!

Σε... δημοπρασία βγαίνει ο Μόντριτς!
Μόντριτς-Κροατία

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετέβη στο Λονδίνο και ξεκινάει διαπραγματεύσεις με συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ για τον 22χρονο Κροάτη άσο, που κοστολογείται πάνω από 18 εκ.λίρες

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασε στο Λονδίνο προκειμένου να διαπραγματευτεί -όπως τόνισε- με συλλόγους του αγγλικού πρωταθλήματος για την πώληση του παίκτη, με την ομάδα που θα πλειοδοτήσει σε αυτή την άτυπη... δημοπρασία να είναι και αυτή που θα τον εντάξει στο δυναμικό της.
Ο Μόντριτς ήταν ο επιτελικός μέσος της Εθνικής Κροατίας, που άφησε εκτός τελικής φάσης Euro 2008 την Αγγλία με το εντυπωσιακό 3-2 στο "Γουέμπλεϊ", με τις Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζονται ως άμεσα ενδιαφερόμενες για να τον αποκτήσουν στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο Μόντριτς, ο οποίος κοστολογείται πάνω από 18 εκ.λίρες, ήρθε πιο κοντά στην έξοδό του από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά την ήττα της από το Αμβούργο και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου UEFA στις αρχές Δεκεμβρίου, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να έχουν ήδη στείλει ανθρώπους της για τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Συγκεκριμένα, σκάουτ των "κανονιέρηδων" τον είδε στην ήττα της ομάδας του από το Αμβούργο, ενώ ο τεχνικός της Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ, παρακολούθησε τον 22χρονο Κροάτη άσο στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της FYROM για τα προκριματικά του Euro 2008.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ