ΑΡΗΣ

Σε εξετάσεις ο Ντελόρτε

Σε εξετάσεις ο Ντελόρτε
κουλουχέρης

Σε εξετάσεις για ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο μάτι υποβλήθηκε σήμερα ο Αλεχάντρο Ντελόρτε

Τραυματίας παραμένει ο Ντάρσι Νέτο (σ.σ. πονάει στον έσω πλάγιο σύνδεσμο), το ίδιο, ωστόσο, δεν ισχύει για τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος ξεπέρασε τις δικές του ενοχλήσεις και επανέκαμψε στο πρόγραμμα προπονήσεων. Σταδιακά, ακόμη, σε αυτό εντάσσονται οι εσχάτως αποκτηθέντες, Μάριο Ρεγκέιρο, Μιχάλης Σηφάκης. Αμφότεροι, βέβαια, είναι φανερό πως χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο επίπεδο ετοιμότητας των υπολοίπων συμπαικτών τους.
Την πεποίθησή του, στο μεταξύ, πως ο Αρης δικαιούται την κατάκτηση ενός τίτλου, εξέφρασε με σημερινές δηλώσεις του ο Θέμης Κουλουχέρης: " Ο Αρης δικαιούται έναν τίτλο. Συμμετείχε τα τελευταία χρόνια σε τρεις τελικούς Κυπέλλου και πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε ανάλογες παρουσίες συνδυασμένες με επιτυχία. Η ποιότητα έχει ανέβει στην ομάδα. Από την εμπειρία μου βλέπω ότι έχουμε 25 ισάξιους παίκτες, που ο καθένας μπορεί να κερδίσει θέση βασικού.

Τα δύο νέα πρόσωπα που ήρθαν στο τεχνικό επιτελείο είναι εκπαιδευμένα για την πρόληψη τραυματισμών και την αποκατάσταση. Μας βοηθούν και ατομικά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Από εκεί και πέρα, κάθε παίκτης όταν βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, πρέπει να έχει τύχη για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για το μέλλον. Για μένα μια καλή χρονιά, ίσως να σημάνει και μια επέκταση συμβολαίου με τον Άρη

".

Ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία πολλών ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, απάντησε: " Έχει γίνει συνήθεια να αποτελούμε οι Έλληνες μειονότητα στην ομάδα. Μας βοηθάει, όμως, αυτό, καθώς ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Μπορούμε ακόμη έτσι να προσαρμόσουμε και τους ξένους καλύτερα στον τρόπο ζωής της χώρας μας".

Σχολιάζοντας, δε, την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είπε: " Για μένα είναι σημαντικό σε μία ομάδα να υπάρχει ένας προπονητής που να έχει καλές σχέσεις με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών. Ο κ. Ερνάντεθ καταφέρνει να έχει πολύ καλή σχέση με μας, είναι προσιτός, προσπαθεί να λύνει όλα τα προβλήματα των παικτών. Ο κ. Μπάγεβιτς είχε διαφορετική φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και για την ιεραρχία μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, αλλά για μένα προσωπικά ακούγεται σαν μακρινό παρελθόν".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ